GC 2018: Sekiro - özönlenek a gameplay videók

  • Írta: sirdani
  • 2018. augusztus 22.
  • Videó
Link másolása
A From Software legújabb alkotásáról eddig is sejtettük, hogy érdemes lesz rá odafigyelni, de a játékmeneti videók alapján tényleg egy igazi mesterművel van dolgunk. Nehéz lesz márciusig várni rá…

Nemrég írtunk róla, hogy konkrét megjelenési dátumot kapott a Sekiro: Shadows Die Twice, nemrég pedig egy új előzetes is érkezett hozzá, melyet azóta számtalan játékmeneti videó követett, hiszen a játék kipróbálható a Gamescomon, igaz, még csak egy rövid demó erejéig.

Az Activision új sikervárományosa 2019. március 22-én érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Amennyiben pedig a trailer mellett gameplay videókat is szeretnél nézni róla, úgy az alábbiakat ajánljuk figyelmedbe:

4.
4.
zimonyini
#3: pff, ez a from, ez a harcrendszer a lényeg. amúgy is ott tartod a kezed, mi az hogy nem áll kézre? :D
3.
3.
KRAT0S
Remélem a gombok testreszabhatóak lesznek,mert utálok a hátsó gombokkal harcolni...valahogy nem áll kézre,és a feelingje se olyan...
De ettől függetlenül tetszik nagyon a játék,várós!
2.
2.
mephi
Nagyon tetszik a játék hangulata, és a harcrendszer is jó lett, de ez utóbbi ugye nem meglepetés. De az ellenfelek útvonalkeresése eléggé problémás, jól látszik, amikor az egyikőjük a fal felé futva folyamatosan kaparja a falat. Illetve az ogre ácsorgása a fapalánk előtt, amit mi egy suhintással törünk szét, azt ő képtelen szétzúzni és ez miatt csak szemez velünk. :)
Remélem ezen fognak majd javítani.
1.
1.
hedzsooo
Hu, elso napos vetel eselyes PC-re
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...