CoD: Black Ops 4 - 80 főt támogat a Blackout

  • Írta: Shifty
  • 2018. szeptember 5.
  • Hír
Link másolása
A Game Informer következő számának címlapsztorija a Call of Duty: Black Ops 4 lesz, így kiderült néhány érdekes részlet az egyébként hamarosan bétatesztelhető battle royale-játékmódról, a Blackoutról.

Jövő héttől ismét pörög a Call of Duty: Black Ops 4 bétatesztje, de ezúttal már a játék frissen bemutatkozó battle royale-játékmódja, a Blackout lesz kipróbálható. Miután a Game Informer e havi kiadása hosszas előzetesben foglalkozik a játékkal, előre kiderült néhány fontos részlet a játékmódról.

Többek között biztossá vált, hogy a bétában és a játék megjelenésekor maximum 80 főt támogat majd a Blackout. A Treyarch munkatársai, Dan Bunting és David Vonderhaar szerint korábban tesztelték 100 fővel is a Blackoutot, de számukra fontosabb a teljesítmény, a kisebb létszámmal pedig jobban tudtak optimalizálni. Ígéretük szerint később emelkedhet a létszám, de hogy mikor, az nem derült ki.

Az viszont igen, hogy a korábbi Black Ops-felvonások térképeiből összerakott hatalmas helyszínen lesznek zombik is. A mesterséges intelligencia által irányított ellenfelek szerepéről azonban nem derült ki semmi, de a csapat ígéri, kreatív és újszerű formában vetik be az élőhalottakat.

Ami pedig a járműveket illeti, egyelőre visszafogott mennyiségben kapunk csak belőlük. Vezethetjük majd az ötszemélyes Cargo Truckot, míg vízen a négyszemélyes Zodiac Inflatable Boatot hajthatjuk meg, levegőben pedig a Little Bird helikopterrel manőverezhetünk.

A Call of Duty: Black Ops 4 október 12-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

5.
5.
shatterhand
#4: Fortniteban se hianyzott a jarmu. Leven hogy lootoltal es ovatosan haladtal. Ha kellett futottal. Ennyi.
4.
4.
Shady1717
#3: Közlekedés szempontjából. Vagy inkább sétálsz vagy faszt travelelsz?:D
3.
3.
shatterhand
Jármű miért fontos amúgy? Fortniteban is csak nemrég lett jármű.
Kíváncsi vagyok hogy sikerült a BR-t összehozni nekik.
2.
2.
Shady1717
#1: A kör ami szűkül az a Black Ops 1-es Nova 6 gáz lesz
1.
1.
Krekk
Remélem, hogy a zombisereg lesz majd a "fal", ami folyton szűkülni fog. Így lesz némi esélye a játékosnak felvenni a harcot a szűküléssel, nem csak automata sebzés lesz, mint a többi játékban.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...