Élesedett Busan, az Overwatch legújabb térképe

  • Írta: szlav
  • 2018. szeptember 12.
  • Letöltés
Link másolása
Az idei Gamescomon bemutatkozott D.Va saját rövidfilmje, ahol első körben láthattuk Busan városát. A legújabb frissítéssel végre a live szervereken is kipróbálhatjuk az új CP-mapot és az azzal érkező változtatásokat.

Dél-Koreába kalauzol minket az Overwatch következő helyszíne. A helyszínt először D.Va animációs rövidfilmjében láthattuk, mostantól azonban mindenki felfedezheti a videőjátékok zajától hangos PC bangokat, vagy a helyi Meka-bázist. A három Control Pointtal ellátott térkép a minap került át a tesztszerverekről az éles játékba, pont miután véget ért az ezt felvezető Nano Cola Challenge.

A frissítés persze sok más egyéb apróságot is hozott a játékba, köztük néhány buffot és nerfet is az eddigi karakterekhez. Widowmaker Grappling Hookja például lendületet kap a falakon, Reinhardt ultija pedig megbízhatóbban csapja majd földhöz az ellenfeleit. A teljes patch note-ot itt olvashatjátok.

Az Overwatch elérhető PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en. A frissítés mindhárom platformon egyszerre lépett érvénybe.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...