Assassin's Creed: Odyssey - szállj szembe a sorssal

  • Írta: szlav
  • 2018. október 4.
  • Videó
Link másolása
Már csak egyet kell aludnunk az Assassin's Creed: Odyssey megjelenéséig, de még pont belefér, hogy egy utolsó előzetessel hangolódjunk rá. A videó ugyan rövid, de az üzenete kristálytiszta: szállj szembe a sorsoddal!

Ugye már bepakoltátok a bőröndöt, és hoztok naptejet is? Holnap Görögországba indulunk! A nagy kaland előtt azonban még van időnk belenézni az Assassin's Creed: Odyssey legfrissebb előzetesébe. Túl sok újdonságot ugyan nem láthatunk a videóban, de a rövidke klip mégis egy fontos üzenettel indít el minket az utunkon: ne fogadjuk el mindent adottnak, szálljunk szembe a sorsunkkal, járjuk a saját utunkat, hiszen akkor bármi megtörténhet. Mintha hallottuk volna ezt már valahol. "Nothing is true. Everything is permitted."

Az Assassin's Creed: Odyssey október 5-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re. A róla készült tesztünket ide kattintva máris elolvashatjátok!

9.
9.
Juha
Bazki, 26 meg 31k egy, azaz 1 játékért... Hát ahhoz nekem aranyrudat kellene mellékelniük, hogy megvegyem. Nem, nem azért mert nincs rá pénzem, hanem mert rohadjanak meg: vannak a fanok, akik úgyis megveszik teljes áron, mert erre vártak, legyen ez 5-6%. És vannak a szülők, akiknek nyafog a gyerek, hogy vegye meg a havi benzinköltség áráért eztmegezta játékot, aztán otthagyják 30-40 perc után. SZERINTEM ez a többség, régebben a gamer szó enyhe fikázás volt, most büszkék rá egyesek, hogy napi 25 órát játszanak. Főleg ha migráns transzneműek. És vegák is.
On: Na ok, abbahagyom, de sztem qva drága a fent említett ár.
8.
8.
Macifasz
#6: Én is kb. ennyiért vettem a Green Man Gaming oldalon a Goldot igaz, doboz nélkül, csak a serialt.
7.
7.
#6: Ja, és onnan rendelve a Standard vagy Gold konzolokon steelbook-kal jön.
6.
6.
#4: UbiStore-ból megrendelve a dobozos is megjön (megjött) 2-án a Gold, vagy bármi annál drágább Edisön előrendelőinek. Az sem ritka, hogy onnan még egy nappal előbb megkapják, függetlenül attól, hogy early access vagy sima release-ről beszélünk.

Egyébként aki nem rendelt még, de tervezi, annak előnyös lehet tudni, hogy onnan -20%-os kuponnal 80 euróért lehet behúzni a Gold-ot, és 60 fölött ingyenes a szállítás pillanatnyilag. Úgyhogy kb 26 ezerből kijön, amíg itthon 31,5k-ért adják ugyanezt.
5.
5.
FrankBlack
Már nagyon várom. Ha minden jól megy mi holnap este csapunk bele. 8-ra érek haza melóból, remélem 9-kor már alszik majd a gyerek, és jöhet a játék :)
4.
4.
Macifasz
#3: A dobozos verziókat nem is lehet előbb játszani és valszeg ez így is lesz még egy jó darabig. A digitálisan vásárolt verzióknál van ez, amikhez csak serial kódot kapsz. És ezek között vannak olyan változatok (többnyire a GOLD Edition), amik tartalmaznak 2-3 days early acces előrendelői ajándékot. Itt az AC esetében ez 3 nap volt. Az új TR esetében pedig 2.
3.
3.
Darksiders84
#1: Kedd óta honnan lehet ennyivel hamarabb beszerezni? A budapesti konzolos boltok soha nem adják ki előbb.
1.
1.
Macifasz
Van aki holnap, és van, aki már kedd óta nyomja. ;-) Persze ettől még jó játékot annak, aki csak holnap vág bele, fantasztikus kalandban lesz része.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...