Shadow of the Tomb Raider - terítéken az első DLC

  • Írta: zoenn
  • 2018. október 20.
  • Videó
Link másolása
Az Eidos Montreal egy tartalmas fejlesztői naplóban magyarázza el, hogy mi várható a Shadow of the Tomb Raider első DLC-jében. A The Forge-ban Lara egy lávával elárasztott sírba látogat, amely a Bukott istenek kohója néven ismert.

A The Forge első része annak a DLC-áradatnak, ami várhatóan márciusig örvendezteti meg 30 dolláros szezonbérlet tulajdonosait. A november 13-án érkező csomag önállóan is megvásárolható 5 zöldhasúért.

Az Eidos Montreal most egy gameplay jelenetekkel tarkított fejlesztői naplót szentelt a kiegészítőnek. Ahogy arról beszámoltunk, a vadiúj Challenge Tombban fény derül Kuwaq Yaku elfeledett titkaira és egy barát ősi hagyatékára is. A DLC-t egyedül vagy kooperatív módban is végigjátszhatjuk, és persze a jutalom sem marad el: egy Grenadier-képességet, egy vadiúj öltözetet, valamint az Umbrage 3-80 fegyvert zsebelhetjük be.

2.
2.
Anti4730
Nekem a shadow of the tomb raider iszonyatosan bejott, a hangulata nagyon ott van, visszahozta azt a jo regi tomb raider feelinget mikor jatszottam vele:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...