Crysis @ DirectX 10: képek és HD videó

  • Írta: Daks
  • 2006. december 1.
  • Videó
Link másolása
Az IGN-től megkaparintottunk egy vadi új Crysis videót, mely a DirectX 10 képességeit hivatott prezentálni egy 100 megás HD trailer formájában. Kötelező!
Az IGN-től megkaparintottunk egy vadi új Crysis videót, mely a DirectX 10 képességeit hivatott prezentálni egy 100 megás HD trailer formájában. Kötelező!



A videóból készült néhány képlopás is, hogy a letöltés ideje alatt lelkileg fel tudjunk készülni a lenyűgöző HD látványra. Azt hiszen nem érdemes tovább húzni szót, mindenki kattintson a megfelelő helyre, és zsebelje be a heti Crysis dózisát!

Ugrás a galériához

6.
6.
Daks
gabo 0000: uzeneted toroltuk, legkozelebb szepen beszelj!
5.
5.
MadDragon
Azt senki se veszi figyelembe, hogy a grafikája mellett mekkora területet járhatsz be töltögetés nélkül? Ha megnézed akkor az egész szigetet be lehet látni, míg a GoW-ban tudtommal egy lepusztított városban járkálsz így nem nagyon látni messzire(Nem, nem azt mondom, hogy szar a GoW grafikája). De azért ne legyünk már mindig elégdetlenek. :)
4.
4.
Pukhi-zik
Ezta grafikát nem egy rossz jungle fíílingre kellet volna ellőni hanem egy fantasy vagy hi-tech worldre.Jobban ütne sztem.Meg eza jungle kva uncsi.Persze itt is lesz fagyott világ ,az még érdekel is.
3.
3.
FNorberto
180.000?Csak vicc!Télleg fél millás gép kell alá hogy full-on menjen:(

Télleg szép!!!Ez is csak a GoW-hoz mérhető!!!!Írják át 360-ra és vagy 6millió-val többen élvezhetik eme vizuális gyönyört:D
2.
2.
TOM X
gears of war simán veri! és az xbox "csak" 100 ezer ft! egy pc amin megy a Crysis az meg vagy 500 ezer ft! ennyi
1.
1.
TOM X
szebb grafikát vártam :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...