45 percen keresztül mozog az Anthem

  • Írta: sirdani
  • 2018. november 3.
  • Videó
Link másolása
A BioWare jóvoltából újabb játékmeneti videót kaptunk az Anthemről, melyben a játék vezető producerei, Ben Irving és Mike Gamble osztanak meg velünk újabb és újabb érdekes részleteket az érkező sci-fi alkotásról.

Az újabb gameplay videóban ismét a Javelin páncélzatunk kapja a főszerepet, melynek különböző képességeiről az alábbi cikkünkben írtunk, az első küldetést teljes hosszában pedig itt tudjátok megtekinteni.

A Frostbite Engine-re épülő játék demóverziója február 1-től lesz elérhető mindazok számára, akik előrendelték a játékot, vagy EA Access-előfizetők. A teljes játék február 22-én rajtol el PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en.

16.
16.
almaspite
Hmm farm játék, bár engem ahogy ez a két ember szerencsétlenkedik nem igazán érdekkel, de az úgy mond Stronghold-ról ami a játék raidet fogja képezni, mutathatnának valamit.
15.
15.
carbon based
azért kár, hogy ~fél évvel,évvel a megjelenés elött ellőnek mindent egy progiról, ami a "felfedezés örömét" adná (nem csak ennél a játéknál, sajnos) és kellemetlen, de Macifasznak abszolút igaza van, az első trailer óta abszolút immunissá váltam az egész iránt, pedig igyekszem kerülni az ilyen értelmetlen órás autófellációkat..... azért még várós
10.
10.
shatterhand
Kuva unalmas minden gameplay
9.
9.
latis666
Nem vagyok a célcsoportban nem szoktam multizni. De ha amennyire elvarázsolt az első trailer annyira érdektelen ez a játékmenet. Persze lehet játszani más.
8.
8.
Uhu123
szépnek szép, de ennyi. Ilyen tucat farmolós cucc lesz...
5.
5.
Gumiember
Akár mekkora a savazás és kur@@ra várom!
3.
3.
Batman
Nem adok neki 1 évet a megjelenéstől és megy majd EA accessbe.
2.
2.
jarvitom13
Szerintem pont hogy ez a gameplay nagyon fasza, az összes eddigi játékukból merít és elég nagy szabadság is van, viszont magában ez még tényleg nem érdekes. Egy RPG-nek maga a harc nem lehet a 80%-a.
1.
1.
Macifasz
Kövezzen meg bátran mindenki, de ez a játék nekem gameplay-ről gameplay-re egyre unalmasabb. :-/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...