Ingyenes frissítést kapott a Dragon Ball FighterZ

  • Írta: zoenn
  • 2018. november 29.
  • Letöltés
Link másolása
Elsősorban az online bajnokságok kedvelői járnak jól a Dragon Ball FighterZ legújabb tartalmi bővítésével. A FighterZ Tournamentben alaposan megkeverednek a szabályok - több mint 70 módosító közül választhatunk.

A Bandai Namco három ingyenes tartalmat villantott a Dragon Ball FighterZ-hez - ezek közül kettőt már most letölthetünk PC-re, Xbox One-ra, PS4-re és Switchre, míg a harmadik még a jövő héten befut.

Az első a FighterZ Tournament mód, amellyel szinte bármilyen szabály elképzelhető az online meccsek során. Például olyan mérkőzéseket vívhatunk, amin csak egy bizonyos karakter vehet részt, míg más összecsapások során eltüntethető az életerő-, vagy a KI-csík. Összesen több mint 70 szabály került bevezetésre, és minden bajnokság egy nyolcfős döntővel zárul.

A bajnokok és az előkelő helyen végzettek különleges jutalmakat és trófeákat zsákmányolhatnak.

A második érdekesség a Z Trophy Room - a játékos saját szobája, amit ízlés szerint kidekorálhatunk a megszerzett trófeákkal és avatárokkal, valamint egyedi háttérzenét rakhatunk be. A barátainkat meghívhatjuk látogatóba, de mi is mehetünk szomszédolni.

A harmadik frissítés december 5-én jön, ez a szokásos szezonális avatárokat hozza magával. Vegeta, Trunks, Tien és Android 18 például Mikulás-ruhába öltözhet, míg Krillin és Buu rénszarvasnak és hóembernek.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...