Dragon Ball FighterZ PC, PS4, XBOXONE

A Guilty Gear-csapatnál készült az új Dragon Ball-játék.
1677002377

Ezekkel a játékokkal bővül az Xbox Game Pass február második felében

Számos új címmel bővül az Xbox Game Pass felhozatala, ám sajnos néhány játéktól el kell búcsúznunk február végén.
1676473200

Újabb játékok távoznak a Game Passből

A következő két hétben több játék is elhagyja a Microsoft előfizetéses szolgáltatását, ezek egy része eddig is ismert volt, ám most már újabb címekről is tudni, hogy távoznak.
1673596643

Frissítve: Íme, a PlayStation Plus Extra és Premium januári kínálata

Hónapról-hónapra új játékok kerülnek be a PlayStation magasabb szintű előfizetéses szolgáltatásába, idén januárban sem lesz ez másként.
1634713200

Mit hoz még nekünk a Game Pass októberben?

Tíz nap van még hátra az októberből, és remélhetőleg egy percig sem gondoltátok, hogy friss Xbox Game Pass-megjelenések nélkül kell kihúznotok ezt az időszakot! A Microsoft elárulta, hogy minden újdonságokra számíthatnak még az előfizetők.
1610701200

Három ingyenesen játszható Xbox-játék vasárnapig

A Microsoft újra előhalássza Free Play Days akcióját, amelynek keretében egészen vasárnapig három játékkal játszhatnak ingyen az Xbox-tulajok - köztük a tavalyi Star Wars: Squadronsszal is.
1600160400

Dragon Ball FighterZ - Master Roshi akcióban

Azt már egy ideje tudjuk, hogy Master Roshi, azaz a Zseniális Teknős lesz a következő karakter, aki csatlakozik a Dragon Ball FighterZ bunyóihoz, most azonban az is kiderült, hogy egész pontosan erre mikor kerül sor.
1597755600

Dragon Ball FighterZ - Zseniális Teknős is beköszön

Hamarosan egy igazi közönségkedvenc karakter is beszáll a Dragon Ball FighterZ bunyóiba a játék harmadik szezonbérletének a keretein belül. Fussanak a hölgyek, amerre csak látnak, mert itt jön Master Roshi, azaz a Zseniális Teknős!
1589464800

Online bajnokság helyettesíti az Evo 2020-at

A verekedős játékok legnagyobb éves bajnoksága idén sajnos a koronavírus miatt a megszokott formájában elmarad, de nincs ok az aggodalomra. Online esemény helyettesíti a versenysorozatot, egy sikercímtől azonban búcsúznunk kell.
1581346800

Dragon Ball FighterZ - érkezik a harmadik szezon

A Bandai Namco hatalmas gólt lőtt a Dragon Ball FighterZ-zel, így nem csoda, hogy idén sem feledkezik meg a bunyós játékról. A harmadik szezon öt új karaktert és egy érdekes új játékelemet hoz majd magával.
1575212400

Dragon Ball FighterZ - Broly visszatér

Jövő héten érkezik meg a Dragon Ball FighterZ-be a játék második évadának következő és egyben utolsó DLC-karaktere. Ezúttal Broly Dragon Ball Super-verziója teszi tiszteletét.