Tudjuk, mikor robog be a Xenon Racer

  • Írta: zoenn
  • 2018. december 5.
  • Megjelenés
Link másolása
A 3DClouds futurisztikus versenyjátéka a 2030-as évek metropoliszaiba repít bennünket, ahol elektromos verdákkal csaphatunk össze a riválisainkkal. Már nagyjából tudjuk, mikor számítsunk a Xenon Racerre.

Xenongáztól túlfűtött, ádáz versenyjáték érkezik 2019 elején - legalábbis a 3DClouds csapata szerint ebben az időintervallumban számíthatunk rá. A Xenon Racer a következő évtizedek autóversenyeit szeretné modellezni elektromos autókkal, durva erőhatások mellett.

Megfordulunk Japán, Dubaj, Olaszország, az USA és Nagy-Britannia futurisztikus városaiban, versenyezhetünk az M.I. ellen a Fast Race és az Elimination módban, de persze kapunk egy karriermódot is Championship címmel. Ez utóbbiban folyamatosan nyithatunk meg új autókat, alkatrészeket és pályákat.

Természetesen nem hiányozhat a Time Attack, a Checkpoint Attack és a Free mód sem, illetve az online multi mellett osztott képernyőn is nyomulhatunk a barátaink ellen.

Szóval pár hónap és itt a Xenon Racer PC-re, Xbox One-ra, PS4-re és Switchre.

1.
1.
Thor Vath
Igazából mindig vicces, amikor ilyen 10-20 évekre a jövőbe futurisztikus városokat vízionálnak. A hetvenes, nyolcvanas évekbeli sci-fik alapján már majdnem húsz éve lebegő kocsikkal kellene repkednünk karcsú üvegtornyok között... pedig még 2100-ban is csak ilyen koszos, potyogó vakolatú házak falára fognak az alkeszek éjszakánként pisilni :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...