Minecraft - megszűnik a régi konzolok támogatása

  • Írta: zoenn
  • 2018. december 22.
  • Gyászhír
Link másolása
Utoljára frissült a héten a Minecraft az előző generációs konzolokon, így a jövőben már nem támogatják tovább az Xbox 360-as, PS3-as, PS Vitás, és Wii U-s változatokat. Egy korszak zárult le ezzel.

A Minecraft konzolos változataiért felelős 4J Studios bejelentette, hogy játék nem kap frissítéseket a jövőben Xbox 360-on, PS3-on, PS Vitán és Wii U-n. Aki tehát az előző generációs konzolokon játszik, lemarad a jövőbeli tartalmi frissítésekről. Ha ezek számodra nélkülözhetetlenek, mindenképpen platformot kell váltanod. A srácok már össze is pakolták a fejlesztői készleteket:

A héten kiadott The Nightmare Before Christmas Mash-up Pack volt az utolsó csomag, ami megjelent az említett verziókon. A Microsoft masináján 2012 májusa óta érhető el a Minecraft, és hat évig tartották életben. A csapat megköszönte annak a 21 millió játékosnak a bizalmat, aki kipróbálta az Xbox 360-as változatot.

A Nintendo 3DS-es portot az Ocean Interactive gondozza - ők még nem szóltak arról, hogy hasonlóan járnak-e el. Tekintve, hogy az európai verzió idén szeptemberben jelent meg, nem valószínű.

4.
4.
Slik
hamarosan erkezik a kovi generacio...
csoda, h idaig is foglalkoztak a dologgal
1.
1.
mestermagyar
Hiába, a nem nyílt forráskódú játékok használhatósága körülményfüggő.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...