Velük futhatunk majd össze a Metro Exodusban

  • Írta: sirdani
  • 2019. január 24.
  • Képek
Link másolása
Újabb képek érkeztek a 4A Games alkotásáról, melyeken ezúttal a játék fontosabb karaktereit és a veszélyesebb szörnyetegeit ismerhetjük meg. Az eddigiek alapján tényleg elképesztő látványra számíthatunk.

Most már csak alig három hét, és érkezik a Metro Exodus, így nem csoda, ha nap mint nap újabb látnivalókat kapunk a posztapokaliptikus Oroszországról. Legutóbb a játék fegyverarzenálját csodálhattuk meg, előtte pedig egy 10 perces ízelítőt kaptunk az egyik sivatagi pályáról, a mai napon pedig vadonatúj képek érkeztek.

   


A Metro Exodus február 15-től lesz elérhető PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en.

4.
4.
Diabolis83
Kérlek Uram, segítsd őket, hogy ne kúrják el....
3.
3.
RangerFox
#1: A Redux kiadásban vállalható az első rész látványa is. Vagy esetleg olvasd el a könyvet, az nekem jobban is tetszett, mint maga a játék.
2.
2.
mestermagyar
#1: Akkor lemaradtál a sztori első feléről.
1.
1.
Ez a játék is egyre jobban érdekel. Az elsővel nem játszottam, mert anno nagyon gyenge gépem volt hozzá. A másodiknál már minden klappolt és nekem elég komolyan bejött. És annál ez még jobbnak is néz ki. Félig-meddig open world csak, ami nálam jót jelent. Ha nem marha nagy helyszínek lesznek, csak úgy kényelmesen tágasak és lesz ott egy két jó tenni való, akkor jó játék lehet ez. A képek alapján meg jó keményen is néz ki. Elvileg jó a gépem hozzá, de ezek a játékok atom full grafikán, azért tudnak harapni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...