Milyen hosszú lesz a The Outer Worlds?

Az Obsidian közelgő szerepjátékának társrendezője, Leonard Boyarsky elárult pár részletet a The Outer Worlds játékidejéről. Ennél viszont sokkal fontosabb, hogy kiderült, nem nyitott világú anyagról van szó, inkább a KotOR 2-höz hasonlít.

A Game Informernek adott interjújában a társrendező, Leornard Boyarsky elárulta, hogy mennyi idő alatt teljesíthető a The Outer Worlds az elejétől a végéig. Nos, a játékosok vérmérsékletétől függően 15 és 40 órás mókára számíthatunk.

Előbb azonban nem árt tisztába tenni a dolgokat! Az Obsidian játéka nem nyitott világú cím, mérete is inkább a Star Wars: Knights of the Old Republic 2-höz hasonlít, azt is 30-40 óra alatt lehetett végigvinni.

A The Outer Worlds esetében a játékidő a stílusunktól függ. Azok a játékosok, akik a lopakodást kedvelik, hosszabb időre számíthatnak, mint azok, akik a harcokat erőltetik és végigdarálják az egészet.

Lehet, hogy ez rövidebb, mint amire sokan számítottak, viszont az Obisidian srácai arra törekedtek, hogy az anyag újrajátszható legyen. Mivel relatíve egy kis létszámú csapat dolgozik a The Outer Worldsön, és a költségvetés is véges, így egy kisebb és fókuszáltabb játék mellett döntöttek.

Az anyag idén várható PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. Konzolokra kapható lesz dobozos változat is, de számítógépeken csakis a digitális verzióval kell beérnünk.

7 komment - szólj hozzá!