Folytatást kap a Hollow Knight

  • Írta: Shifty
  • 2019. február 14.
  • Bejelentés
Link másolása
A Team Cherry egy friss blogbejegyzésben jelentette be, hogy a tavalyelőtt hatalmas sikert aratott Hollow Knight folytatást kap. A második rész Hornet kalandját szövi tovább, ezúttal egy teljesen új világban.

Az eredetileg közösségi finanszírozás segítségével 2017-ben PC-re megjelent Hollow Knight meglehetősen nagy utat tett meg a premier óta. Az eltelt másfél év alatt végül más platformokra is megjelent a játék, ahol a rajongók ismételten meghálálták a mindössze háromfős Team Cherry munkáját, így nem csoda, hogy az akció-platformer folytatást kap, aminek főhőse megint Hornet lesz.

A játékban egy teljesen új királyságot és annak vidékét fedezhetjük majd fel, így megfordulunk vészjósló erdős területeken, hatalmas városokban, barlangrendszerekben és kietlen, mocsaras vidékeken is. Kapunk egy új ruhát, amivel még látványosabb akciókat és akrobatikus mutatványokat kivitelezhetünk. Lehetőségünk lesz saját cuccokat kraftolni, legyen szó fegyverekről vagy csapdákról. Ezúttal is kapunk majd fejtörőket, ősi rejtélyeket, legyőzhetetlennek hitt szörnyeket, ha pedig sikerrel vesszük az akadályokat, akkor komoly kincsek ütik majd a markunkat. Több mint 150 különböző ellenféllel nézünk majd farkasszemet, köztük lovagokkal, vadállatokkal, bérgyilkosokkal és különböző egyéb teremtményekkel. Ezúttal is fantasztikus zenei aláfestés duruzsol majd akció közben, köszönhetően Christopher Larkinnak, illetve kapunk majd egy Silk Soul nevű játékmódot is, ahol képességeinket tehetjük próbára.

A játék jelenleg PC-re és Nintendo Switchre készül. Azok, akik korábban az eredeti játék Kickstarter-kalapozásában részt vettek és 10 ausztrál dollárnál többet adakoztak, ingyen megkapják majd a folytatást, ráadásul azt is eldönthetik, melyik platformra.

3.
3.
Kraudo
2.
2.
foxtorch
Sajnos a cikk írója nem sokat tudott az első részről:
- ott nem Hornet volt a főhős, Hornet egy NPC/Boss volt
- itt nem új ruhát kapunk, hanem más a karakter, azért viselkedik máshogy

Ettől függetlenül az első rész szuper volt, és biztos vagyok benne, hogy ez is hasonlóan jól fog sikerülni nekik. Különösen érdekes koncepció a Needle képességeinek poolja, ami egy spulni cérna :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...