Új Fallout-bejelentésre készül a Bethesda?

Az Amazon webes felületén egy új helyfoglaló tűnt fel, melyben minden jel arra utalt, hogy a Bethesda egy Fallout-témájú prémium játék bejelentésére készül - ez, valamint egy különös visszaszámlálás szivárgott ki idő előtt.

Egy szemfüles videojáték-rajongó osztotta meg Twitteren a hírt, miszerint az Amazon egy vadiúj Bethesda-játék adatlapját hozta nyilvánosságra, mégpedig valószínűleg idő előtt. Ahogy az alul található képen is láthatjátok, a véletlenül fellőtt játék nem lett még megnevezve, csupán placeholder címmel szerepelt a PC-s, Xbox One-os és PlayStation 4-es változat is, mégpedig teljes értékű játékhoz illő 60 dolláros árcímkével.

Ami érdekesebb, hogy az adatlapokat egy azóta szintén eltávolított visszaszámlálás kísérte. Ennek megjelenése eléggé Fallout-áthallásos volt - egy projektorképernyőt láthattunk, ahol 10-ről indult visszafelé a számláló. Valószínű tehát, hogy nem az idei évre tervezett Wolfenstein: Youngbloodról van szó, de ha nem arról, akkor miről? Korai lenne még egy teljes folytatáson gondolkodni, pláne a Fallout 76 tragikus karrierje után. Elképzelhető tehát, hogy egy korábbi Fallout felújított változatát takarhatja a dolog - mi például simán letennénk a pénzünket egy remasterelt Fallout 3 és New Vegas mellett.

33 komment - szólj hozzá!