Mortal Kombat 11 - Johnny Cage is beszáll a harcba

  • Írta: sirdani
  • 2019. február 27.
  • Videó
Link másolása
Újabb veterán harcost köszönthetünk a Mortal Kombat 11 csapatában. Ezúttal a játék tizennegyedik leleplezett karaktereként Johnny Cage csatlakozik a ringben harcolókhoz, hogy hollywoodi hírnevével mindenkit elkaszálhasson.

Johnny Cage karaktere egyébként már rögtön az első, 1992-ben kiadott Mortal Kombatban bemutatkozott, mint egyfajta paródiája a harcművészeti filmekkel akkoriban igencsak nagy népszerűségnek örvendő Jean-Claude Van Damme-nak. Most pedig speciális szaltórúgásaival és zöld energiájú tűzlabdáival ismét visszatért, és ütősebb, mint eddig bármikor.

Egyébként egészen érdekes támadásokra is képes lesz Cage, mint ahogyan az a vadonatúj előzetesből is kiderül. Például van egy olyan mozdulata, mely során egy fényképezőgép vakujával elvakítja ellenfelét, és míg az látása visszanyerésével küszködik, Cage a zsebéből előkap egy láncfűrészt, amivel jócskán lefaraghatja ellenfele életerejét.

A Mortal Kombat 11 a jelenlegi tervek szerint április 23-án fut be PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en egyaránt, melyet némileg később, egészen pontosan május 10-én a Nintendo Switch-verzió fog követni.

10.
10.
Max3000
Egész jó,a kivégzés pedig haláli.Szerintem nem hiányolunk itt egy karaktert sem,a mortal 9 sikerére hajaznak,látványban és pályákban is.Csak győzzük kivárni a komplete edition-t.....
9.
9.
DarkLord
#3: Van azért olyan, amit mindig jó megnézni. Bár ezért jó, ha egy karakternek több kivégzése van és még ott vannak a stage fatality-k és akkor mindig lehet variálni a dolgokat meg ugye a sok brutality, amelyik az X-ben sokszor jobb volt, mint maga a kivégzése a karakternek.
8.
8.
Hunszi
#7: Alapjáraton nem is éri meg launchkor verekedős játékot venni...oké, szórakoztató játékok, de nekem 60 eurót egy verekedős játék sem ér, megvárom, amig szépen 30-ra esik.
7.
7.
Nekem eddig semmi bajom nincs a játékkal, Cage-t is bírom, de ez sehol nem jött be. Szeretem a Mortal-t, mindig is szerettem, de erre a részre nem nevezek be megjelenéskor. Persze pótolni mindenképpen fogom.
6.
6.
ribizly
Hááát. Nem rossz, nem rossz, de nem is az igazi.
5.
5.
pjoco
#2: Az csak egy felvehető pálya elem.
4.
4.
Zuzmo
3.
3.
Hunszi
#1: Melyik nem az? Hosszútávon az egész uncsi lesz. Egy idő után csak azért nem fatalityztem, mert már untam újra meg újra végignézni.
2.
2.
delphijos
Mondjuk a láncfűrész nagyon nem illik Cage-hez. De amúgy nem rossz. A kivégzés nekem pont tetszett.
1.
1.
DarkLord
Mi ez a kivégzés? :D De hülyék...egyszer poénnak baromi jó, de többször unalmas lehet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...