Kulisszák mögötti videókon az Operencia

  • Írta: Shifty
  • 2019. február 28.
  • Videó
Link másolása
Kicsit lekéstünk a hazai fejlesztésű Operencia: The Stolen Sun február elején indított videónapló-sorozatáról, úgyhogy itt az ideje, hogy bepótoljuk az eddig megjelent két epizódot, amelyekben magyar nyelven mesélnek a fejlesztők a munkálatokról.

Decemberben mutatkozott be az alapvetően flipperjátékokról elhíresült hazai Zen Studios legújabb játéka, a The Bard's Tale ihlette Operencia: The Stolen Sun, ami egy hazai mondákból és népmesékből táplálkozó klasszikus szerepjáték lesz, sok-sok izgalmas harccal és rejtvénnyel.

A csapat természetesen indított egy videónapló-sorozatot, amiben betekintést engednek a kulisszák mögé, így a sok-sok friss jelenettel megspékelt felvételekből kiderül, hogyan alakul a játék lore-ja, mi szolgált ihletforrásként vagy éppen milyen fejtörőkre és harcrendszerre számíthatunk. Ráadásul mindezt magyar nyelven teszik meg a csapattagok.

A játék kizárólag PC-re és Xbox One-ra jelenik meg - számítógépeken csakis az Epic Games Store-on keresztül tudjuk majd beszerezni.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...