Mi vár ránk a Yoshi's Crafted World világában?

Papírmasék, szívószálak, kartondobozok és hurkapálcák. Más nem is kell ahhoz, hogy otthon érezzük magunkat a Yoshi's Crafted World színes világában. A legújabb előzetes bemutatja, hogy mi minden vár ránk ezen a varázslatos helyen.

A Paper Mario után szabadon - a Yoshi's Crafted World bebizonyítja, hogy egy kis gyermeki fantáziával a leghétköznapibb tárgyak is egy varázslatos világ kellékeivé válhatnak. A gyönyörű side-scrolling platformer a hónap végén fut be a Nintendo hibridkonzoljára, itt az idő tehát, hogy a legújabb előzetes segítségével mi is megtudjuk, hogy mivel kecsegtet Yoshi legújabb kalandja.

Kamek és Baby Bowser egy legendás ékszer után kutatnak, hiszen a monda szerint annak viselője bármit kívánhat, az teljesülni fog! A varázstárgy ékkövei azonban szétszóródtak a világban, így Yoshi és barátai útnak indulnak, hogy összegyűjtsék őket, mielőtt az apró gonosztevők rátehetnék a mancsukat. Ennek fényében tehát rengeteg gyűjtenivaló vár majd ránk a papírmasék világában. A kaland azonban nem lesz magányos, hiszen a Joy-Conokat elosztva akár ketten is nekiugorhatunk a felfedezésnek!

A Yoshi's Crafted World március 29-én érkezik Nintendo Switchre.

0 komment - szólj hozzá!