Készül a Project I.G.I.-széria harmadik része

  • Írta: szlav
  • 2019. március 19.
  • Bejelentés
Link másolása
A kétezres évek elején ismerhettük meg a Project I.G.I.: I'm Going Int, illetve annak folytatását, a Project I.G.I. 2: Covert Strike-ot. Sok év hallgatás után most bejelentették a folytatást. Érkezik az I.G.I. - Origins.

2000-ben egészen nagy dobásként jelent meg az Innerloop fejlesztésében és az Eidos közreműködésével kiadott Project I.G.I.: I'm Going In. A lopakodásra összpontosító taktikai shooter 2003-ban aztán megkapta a folytatását a Project I.G.I. 2: Covert Strike képében, azóta viszont alig hallottunk a szériáról. Ma azonban a Toadman Interactive közzétette az itt mellékelt előzetest - úgy néz ki, hogy a svéd stúdió hamarosan újraéleszti a már-már elfeledett sorozatot, mégpedig egy előzménysztorival.

Az I.G.I. - Origins még csak prototípusként, egy igen korai szakaszban létezik, a fejlesztők sem ígérik, hogy 2021-nél hamarabb elkészülhetnek vele. Ez viszont azt jelenti, hogy a csapat lelkesen várja a rajongók visszajelzéseit és ötleteit. Ha tehát ti is szívesen hozzátennétek valamit a játékhoz, akkor látogassatok el a csapat hivatalos oldalára!

6.
6.
godach
#5: Havernak eszébe is jutott a címe:
Beyond Enemy Lines
https://www.youtube.com/watch?v=E8q28esu4ng
5.
5.
godach
#2: Azt hiszem a fejlesztőknek, volt szellemi örököse. Két rész is talán, bár nem Project IGI néven.
4.
4.
DzsonRembó
Mindig szeretni akartam ezt a sorozatot de a fűhülye A.I. és a gyenge hitbox hamar elvette a kedvemet. Remélem erre a részre jobban odafigyelnek!
3.
3.
crytek
Kiadhatnák újra az aelső kettőt is
2.
2.
Én azt tudom, hogy amikor sorkatona voltam és az őrszobai PC-n egyszer megtaláltam a Projekt I.G.I.-t, én nagyon sok szolgálati pihenő és alvó időmet áldoztam arra, hogy tudjak ezzel a játékkal játszani. Minden szempontból jó taktikai és akár lopakodós / tps játékot ismertem meg benne és utána mindig sajnáltam, hogy nem jött több rész. Éppen ezért én ezt a címet mindenképpen szemmel tartom.
1.
1.
Marxista
"Origins"

Ezen hangosan felröhögtem...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...