Mortal Kombat 11 - Cetrion színre lép

  • Írta: zoenn
  • 2019. április 3.
  • Hír
Link másolása
Egy teljesen új karakter mutatkozott be a NetherRealm bunyós játékához a Game Informer jóvoltából. Cetrion egy koros istennő, aki a Föld erőit hasznosítja. Voltaképp a Földanya helyi megfelelőjéről van szó.

Cetrion a hatalmát a Földdel való kapcsolatából szerzi - az istennőt eddig még nem láthatták a Mortal Kombat-rajongók egyik részben sem, egy teljesen új karakterről van szó. A harcok során az elemi erőket veti be: tűzzel és jéggel támad, de a közelharcban sem marad szégyenben, pár szempillantás alatt az ellenfél mellett tűnik fel. 


Emellett a fejlesztők meséltek egy sort a karakterszerkesztő és a ranked multiplayer kapcsolatáról. Hiába alkothatjuk meg saját egyedi bunyósunkat, az online többjátékos módban csak limitálva tűnhetnek fel. Korlátozások nélkül csak a helyi multiban vagy a Casual Multiplayerben vethetjük be őket. 

A Mortal Kombat 11 április 23-án jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re, míg Switchre május 10-én érkezik. 

7.
7.
DarkLord
Nem tetszik. Bővebben? Akkor sem tetszik, ötlettelen, unlmas. És itt nem az a sírás része, hogy csak is a régi karakterek kellenek meg azok a jók, hanem ez nem jól sikerült szerintem. Viszont a pálya design-ok most nagyon tetszenek, ami pl. az X-ben egy gyenge pontja volt szerintem a játéknak.
5.
5.
dracox
Motaro-t miért nem hozzák vissza a sorozatban?
4.
4.
br1Koo
Szerintem is halál gagyi a karakter, az a fatality meg egyenesen borzasztó szar.. Találhatnának ki végre megint emberibb karaktereket, mert ezek a túlnagyzolt istenségek rohadt unalmasak, főleg úgy hogy mondjuk egy Cassie Cage, egy mezei halandó picsa elveri majd például. Azért a földanyát csak ne verje már el egy amerikai tini picsa könyörgöm..
3.
3.
Deadpool
Sub Zero+Tremor+Poison Ivy=Cetrion
Jobban is igyekezhetnének azért, ha már mindenképen újakat akarnak kitalálni. Vagy akkor hozzanak vissza másokat, Smoke, Reiko, Nitara stb. Az se kifogás, hogy mondjuk meghaltak, főleg mert a sztoriban megint azzal van kavarás.
2.
2.
McDuff
Persze ennél legalább a föld mellett van más is, de azért túlnyomó részt csak azt használja, sziklákat vág hozzád, földből emel pajzsot maga elé, meg földhöz b.ssza a fejed :D
1.
1.
McDuff
Hjajjj de mennyi "föld-ura" van már ebben a játékban, hányadik ez már? Ennél tovább nem jutnak ha új karaktert kell kitalálni? Mihez értsen? FŐŐŐD!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...