This War of Mine - túl a 4,5 millión

  • Írta: sirdani
  • 2019. április 4.
  • Biznisz
Link másolása
A háború borzalmait lehengerlő egyediséggel bemutató alkotás hivatalosan is átlépte a 4,5 millió eladott példányszámot, és ezzel együtt több mint 500 ezer dollárt gyűjtött a War Child szervezet számára.

Noha a 11 bit studios játéka 2014 óta elérhető, az évek múltán több DLC is napvilágot látott, melyek képesek még mindig komoly forgalmat generálni a játéknak. A háború sújtotta országokban élő gyerekek támogatása pedig mindig is a stúdió központi törekvései közé tartozott, így a 2016-os The Little Ones DLC-ben a gyerekek komoly szerephez jutottak a játékmenet szintjén, míg a 2015-ös War Child Charity névre keresztelt kiegészítővel már konkrét formában adományt is gyűjtöttek a War Child szervezet számára.

Utóbbi egyébként mind a mai napig elérhető, melynek megvásárlása során választhatunk, hogy 0,99 euróval, 9,99 euróval vagy 19,99 euróval szeretnénk-e támogatni a szervezetet. Ennek köszönhetően a tavalyi év végén már elérték a félmillió dollárnyi támogatást, amihez akkoriban egy ünnepi videót is készítettek:

Ez most újabb remek eredmények követték, a fejlesztők egy hivatalos bejegyzésben ugyanis bejelentették, hogy átlépték a 4,5 millió értékesített példányt. A hír kapcsán néhány érdekesebb statisztikát is közzétettek, például azt, hogy a legtöbb vásárlás az USA-ban történt, míg a legkevesebb az Ausztráliához tartozó Karácsony-szigeteken, ahol csupán egy játékos vette meg az alkotást.

A This War of Mine jelenleg PC-n, Xbox One-on, PlayStation 4-en, Nintendo Switchen, illetve iOS-t és Androidot futtató eszközökön érhető el.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...