Az oroszlánkirály - Timon és Pumba színre lép

  • Írta: sirdani
  • 2019. április 10.
  • Cooltúra
Link másolása
Újabb előzetes érkezett az élőszereplősnek titulált Az oroszlánkirály mozifilmhez, melyben a szinkrongárda húzónevei és Hans Zimmer zenéje mellett a történelem legnagyobb duója is felbukkan pár másodperc erejéig.

A tavaly novemberben bemutatott teaserhez után ezúttal már egy konkrétabb trailert kaptunk, melyben a történeti részletek mellett a nosztalgiafaktornak is sikerült helyet szorítania a rendezőknek.

A filmben szinkronszínészként egyébként olyan nevekkel találkozhatunk majd, mint Donald Glover, Seth Rogen, Chiwetel Ejiofor, Alfre Woodard, Billy Eichner, John Kan, John Oliver, Florence Kasumba, Eric André, Keegan-Michael Key, Beyoncé Knowles-Carter és James Earl Jones.

Az oroszlánkirály 2019. július 18-tól lesz megtekinthető a hazai mozikban. Ha további élőszereplős Disney-alkotásra vágynál, akkor igazán jó éved lesz, ugyanis nemrég futott be a Tim Burton rendezte Dumbo, és hamarosan jön a kék Will Smitht felvonultató Aladdin is.

8.
8.
Extol
#7: Most jöttem haza, nem volt benne, öröm és boldogság!
7.
7.
Max3000
#6: ....Mert aztán befolyásolná a múltja a szinkronhangját ugye...Hagyd ki kérlek az olyan amcsi filmeket is amelyikben a színész erkölcsileg a béka segge alatt van mert ugye a magánélete fontosabb mindennél.....:D
6.
6.
Extol
A magyar többségnek igazából teljesen irreveláns hogy kik az amerikai szinkronszínészek, akik a magyar felhozatalból még élnek talán azok fognak majd szerepelni, habár Stohl-t remélem kihagyják, az ilyen börtönviselt embert távol kéne tartani
3.
3.
B-Shaggy
Ó jaj, elfelejtettem ezt hozzákommentelni:
https://www.dga.org/Craft/DGAQ/All-Articles/1902-Spring-2019/Cameron-Favreau-Innovators.aspx
Ha valakit esetleg érdekelnek a technikai részletek is, ez egy elég jó beszélgetés.
A Unity3D Enginet és VR techbnológiát használták a pre-viz munkálatok közben, az új Star Wars sorozathoz, a The Mandalorianhoz meg az Unreal Engine-t.
Gondoltam megosztom ha valakit nem látta volna, szerintem rohadt érdekes hogy olyan szinten fejlődik a technológia, hogy 100 millió dolláros projektekhez játékmotorokat használnak.
2.
2.
user101
Engem továbbra sem fogott meg... Jó lesz ez matinéban a Sugárban pár százért is... :)
1.
1.
B-Shaggy
A Dumbo már 1 hónapja megy a moziba, az már nem érkezik sehova. Botrány...
Ez viszont várós, jól néz ki nagyon.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...