Előzetest kapott a Star Wars: Vader Immortal

A Star Wars Celebration alkalmával befutott a Vader Immortal következő előzetese is. Az Oculus, az ILMxLAB és a Ninja Theory összefogásában készülő játék egy igazán izgalmas VR-kalandnak ígérkezik.

Egy hétköznapi csempész vagy, aki csak a maga módján igyekszik boldogulni a galaxisban. Valahogy azonban mégis a parázsló Mustafaron kötsz ki, mégpedig a sötét nagyúr, Darth Vader kastélyában. Csak a droidodra, ZOE3-ra és saját találékonyságodra támaszkodhatsz, ha ki akarsz jutni ebből a sötét, baljóslatú labirintusból.

Az Oculus és az ILMxLAB konyháján készül a Vader Immortal, a fejlesztésbe viszont besegít a Ninja Theory is. A háromepizódos, Oculus Rift- és Quest-exkluzív Vader Immortal egy borzasztóan izgalmas VR-játéknak ígérkezik. Az előzetes alapján egy komoly történettel ellátott kalandról lesz szó, de természetesen fénykardot ragadva szembeszállhatunk a rohamosztagosokkal és magával Vaderrel is. Az első epizód játékideje bő 45 percet fog igénybe venni. A sztori mellett azonban vár majd ránk egy gyakorlótér is, ahol tökélyre fejleszthetjük a fénykardforgatás összes technikáját.

Pontos megjelenési dátumot nem kaptunk, de a hírek szerint a Star Wars: Vader Immortal még a következő néhány hónapban megjelenhet Oculust Riften és Oculus Questen.

6 komment - szólj hozzá!