Folytatást kap a Tomb Raider-film

Habár sem a kasszáknál, sem a kritikusoknál nem aratott osztatlan sikert az Alicia Vikander nevével fémjelzett Tomb Raider-film, az MGM úgy gondolta, érdemes nekiugrani a második résznek. Szerencsére az íróba nem lehet belekötni.

A 2018-ban bemutatott Tomb Raider világszerte 274 millió dollárt hozott csak össze, mivel azonban a projekt így is nyereséges lett, az MGM és a Warner Bros. zöld utat adott a folytatásnak, írja a Deadline. A második részt szintén az Oscar-díjas Alicia Vikander főszereplésével képzelik el. 


Habár az első rész története eléggé felszínes volt, szerencsére az új projekthez megnyerték Amy Jumpot, aki korábban a remek Free Fire, Kill List és az A Field in England forgatókönyvéért felelt. Azaz Geneva Robertson-Dworetet és Alastair Siddont lecserélték, azt nem tudni még, hogy a kétéves előd rendezője, Roar Uthaug visszatér-e direktorként. 

Graham King producerként viszont ott lesz a folytatás mögött, ahogyan a gyártást is a GK Films végzi. Elizabeth Cantillon szintén producer lesz. 

21 komment - szólj hozzá!