Folytatást kap a Tomb Raider-film

  • Írta: zoenn
  • 2019. április 15.
  • Cooltúra
Link másolása
Habár sem a kasszáknál, sem a kritikusoknál nem aratott osztatlan sikert az Alicia Vikander nevével fémjelzett Tomb Raider-film, az MGM úgy gondolta, érdemes nekiugrani a második résznek. Szerencsére az íróba nem lehet belekötni.

A 2018-ban bemutatott Tomb Raider világszerte 274 millió dollárt hozott csak össze, mivel azonban a projekt így is nyereséges lett, az MGM és a Warner Bros. zöld utat adott a folytatásnak, írja a Deadline. A második részt szintén az Oscar-díjas Alicia Vikander főszereplésével képzelik el. 


Habár az első rész története eléggé felszínes volt, szerencsére az új projekthez megnyerték Amy Jumpot, aki korábban a remek Free Fire, Kill List és az A Field in England forgatókönyvéért felelt. Azaz Geneva Robertson-Dworetet és Alastair Siddont lecserélték, azt nem tudni még, hogy a kétéves előd rendezője, Roar Uthaug visszatér-e direktorként. 

Graham King producerként viszont ott lesz a folytatás mögött, ahogyan a gyártást is a GK Films végzi. Elizabeth Cantillon szintén producer lesz. 

21.
21.
RangerFox
#2: igaz

Arra jó volt, hogy bebizonyítsa, hogy ami egy játékban jól néz ki és működik, az filmvásznon nem biztos.
20.
20.
delphijos
Hozzáteszem hogy baromi nehéz dolog ez. Aki “fan” annak nem tetszik - mert számára felesleges - hogy a ha a film “elmagyarázza” ki kicsoda, stb... ha meg a “fan service” dominál, akkor azok akik nem ismerik, csak kapkodják a fejüket hogy most “ki kivel van?”
19.
19.
delphijos
A gond legtöbbször az hogy próbálnak azoknak is megfelelni akik ismerik a játékot, meg azoknak is akik “csak úgy” ülnek be a moziba. És ez a kettős megfelelési kényszer bosszulja meg magát.
18.
18.
Heldengeist
#16: Egy átlag játéknak általában nincs 1.5 óra története. A 9-12 óra játékidőből jó, ha 1 óra cutscene, és még az sem mind történet. A maradék 8-11 óra játékmenet viszont majdnem vegytiszta cselekmény, ami majdhogynem veszteségmentesen tömöríthető. Ha jól választják meg az alapanyagot, 1.5-2 óra játékidő bőséges egy adaptációhoz, a TR, Max Payne vagy Hitman pedig pont ideális alapanyag.

Persze az élmény teljesen más lesz, a film passzív, a játék meg (inter)aktív.
17.
17.
zoli12i
#16: Szerintem ilyet senki nem vár el. Max annyit várunk el az adaptációktól, hogy korrekt filmek legyenek. De ez valamiért teljesíthetetlen a filmeseknek, mert hozzáállásuk gyér. Ezt a filmet még nem láttam, csak úgy nagy általánoságban mondom.

Egyébként nézétek meg az új Doom előzetesét.....
16.
16.
crytek
#15: Ez a nagy baj, hogy mindenki azt várja ezektől a game-filmes adaptácioktól, hogy majd 1az1be a game lesz filmbe ültetve. Nos ilyen kb soha nem lesz. Egy 10-20 órás történést te soha nem fogsz 1.5 órába elmesélni úgy hogy az mindenkinek jó legyen.
15.
15.
mephi
Anno úgy ültem be a filmre, hogy számítógépes játékból készült, tehát kötelező jelleggel pocséknak kell, hogy legyen. Ehhez képest nem volt rossz. Elfogadható volt, bár kétségtelen, ha lettek volna elvárásaim, akkor én is csalódtam volna.
14.
14.
#12: Lehet, hogy a folytatás jobb lesz, mint az előző, es akkor megeri.
13.
13.
Duken
#12: Vagy mint egy anyának aki hátatfordítva szoptatja a gyermekét.
12.
12.
Yanez
Egynek elment, de egy folytatás annyira hiányzik, mint terminátornak a mágneses mező.
11.
11.
xanatos0911
#10: Tekintve, hogy a szakmában dolgozom kulfoldon es filmes sulit vegeztem kint a UK-ben, elkepzelheto, hogy minimalisan ertek ahhoz a filmes temahoz, amihez hozzaszolok. Egyebkent teljesen igaz a mondás, kérdés, hogy kinek melyik fele passzol ;)
10.
10.
PiszkosFred
#8: Jaja, minden szavad arany. Bar megjegyeznem, hogy nem mindegy, hogy az okos hulyeskedik, vagy a hulye okoskodik...
9.
9.
Nekem nagyon tetszett a Vikanderes verzió. Várom a következő részt is, ha vele lesz :)
8.
8.
xanatos0911
Eletem egyik legjobb ket oraja volt! Annyit nevettem, hogy az eszmeletlen. Remek, szinte tokeletes film a tanulmanyozasra, hogy mit nem szabad csinalnia egy screenwriternek es rendezonek. Egy fityinget nem adok erte moziban, de otthon majd jo lesz.
7.
7.
logic5
#6: Mondjuk, még mindig jobb, mint Jolie volt a beképzelt karakterrel, mert ugye a játék ennek az ellentettje...
6.
6.
logic5
#4: Na azért a játékot ne húzzuk le, mert igen jóra sikerült... A film, már nem annyira. a háromnegyedénél abba is hagytam.
5.
5.
shatterhand
Nem volt szar csak unalmas.
4.
4.
user101
Pedig tényleg harmat gyenge és így utólag feleslegesen elkészített film volt. Bár az tény, hogy az alapanyag ( amit kvázi fel sem használtak :) tekintetében nem is csoda. A játék is inkább volt szög a sorozat koporsójába. :( A faék egyszerű lineáris, helyenként rail shooter szintjére süllyedő, ostoba játékmenetével és kiszámítható bugyuta történetével együtt. :( Azzal a Larával aki fogpiszkáló falevél létére minden lopakodást és furmányt nélkülöző terminátori vérengzésbe fulladt. :(
2.
2.
KőbányaKispest
1.
1.
crytek
Várjuk. Ezt is moziban nézzük mint az elsőt!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...