GoW - emlékezetes ajándékot kapott egy rajongó

Nemrég ünnepelte első születésnapját a tavaly megjelent God of War, Cory Barlog és a Sony Santa Monica pedig igyekszik meghálálni a közösség támogatását, így nemrég vendégül látták egyik lelkes rajongójukat.

A Mexikóban élő Emanuel Mojica Rosasnak nemrég lehetősége volt ellátogatni a Sony Santa Monica stúdiójába, ahol a teljes csapat mellett Cory Barlog fogadta a lelkes rajongót, aki alapos betekintést kapott a kulisszák mögé. De hogyan is keveredett Rosas a God of War fejlesztőcsapatához?

Úgy, hogy ő rendelkezik minden idők legnagyobb emléktárgyakból álló God of War-gyűjteményével. A majdnem 600 darabos kollekció a Guiness Rekordok Könyvébe is bekerült, az ezért járó elismerést pedig a túra során vehette át. A meglepetések azonban ezzel még nem értek véget, Rosas ugyanis egy másik, nem mindennapi ajándékkal együtt térhetett haza, miután Barlog és a csapat köszönetet mondott neki.

Rosas nagymamája 2011-ben történt halála után, a családot kísérő nehéz időkben lelt menedékre Kratos kalandjaiban, ráadásul ahogy mondja, erőt és hitet adott számára a spártai harcos története, amit aztán arra használt, hogy saját sorsát is jobb irányba terelje.

38 komment - szólj hozzá!