For Honor - fénykarddal a világ ellen

A nemzetközi Star Wars-nap alkalmából a Ubisoft fejlesztőcsapata valami egészen különlegessel kedveskedett a For Honor játékosainak. Lézerpallossal, fényfejszével és egyéb világító fegyverekkel csaphatunk szét a harcmezőn.

"May the fourth be with you!" - idén is könnyen összefuthattunk a nemzetközi Star Wars-nap szlogenjével, Kylo Ren kardja óta pedig jól tudjuk, hogy nem áll rosszul a középkori dizájn a jedik és sithek fegyverének. A népszerű franchise előtt idén a Ubisoft is fejet hajtott, korlátozott ideig lézerfegyverekké változtatta a For Honor harci eszközeit. A szerzői jogi vitát elkerülve természetesen nem valódi fénykardokról van szó, de mindenki jól tudja, hogy honnan jött az inspiráció.

Egyelőre nem tudni, hogy meddig él a jópofa csillagok háborújás esemény, de ha esetleg lemaradtok róla, akkor se csüggedjetek: a frissítés csupán kozmetikai, nem kapunk új, különleges lézerfegyvereket. A trükk ugyanis a már meglévő fegyverek modelljét használja - egyszerűen arról van szó, hogy amikor a lock-on mechanikájával ráfixáljuk a kamerát az ellenfelünkre, akkor villannak fel a több színben pompázó fénykardok, dárdák, pallosok, fejszék és egyéb éles szerszámok.

2 komment - szólj hozzá!