A Plague Tale: Innocence - videón a valódi szörnyek

  • Írta: szlav
  • 2019. május 6.
  • Videó
Link másolása
A szörnyű pestisjárvány sújtotta Francia Királyságban nem csak a halálos kórt terjesztő patkányoktól kell óvakodnunk. Ezekben a nehéz időkben a legkegyetlenebb szörnyetegek olykor két lábon járnak.

A fekete halál legsötétebb óráiban a fiatal testvérpáros, Amicia és Hugo mindent megtesznek a túlélésért. Az utcákat ellepő fertőző patkányok szörnyű veszélyt jelentenek, csakúgy, mint azok az emberek, akik tűzzel és vassal igyekeznek karanténban tartani a szegényeket és a betegeket. Az inkvizíció élén álló Vitalis és kegyetlen jobbkeze, Lord Nicholas még az ártatlan gyermekeket sem kímélik. Őket mutatja be a mai előzetes.

A Plague Tale: Innocence május 14-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

3.
3.
Macifasz
Múlthéten hallottam róla először, de már az elég volt ahhoz, hogy meg is vegyem. :-) Nagyon jónak ígérkezik, a hangulat és az atmoszféra remek, a grafika gyönyörű...reméljük a sztori is végig izgi lesz. Várom már a jövőhét keddet.
2.
2.
Bauff
Dishonored első részét imádtam, nekem mindig az ugrik be a pestises játékról, úgy hogy remélem ebben is lesz olyan sötét hangulat
1.
1.
mephi
Nekem ez a játék nagyon tetszik, csak drukkolni tudok a fejlesztőknek, hogy egy jó történetet tegyenek az asztalra. Nagyon várom a játék értékelését.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...