Novigrad lakosai is ellátogatnak a Gwent világába

Vadonatúj frakcióval bővül a Gwent: The Witcher Card Game felhozatala, érkeznek a novigradiak, és velük együtt jön az erős vallás, a még erősebb kereskedelem, az egyedülálló mesteremberek, a gazdag nemesek és persze a pórnép.

Novigrad ráadásul egy meglehetősen ütős frakciónak tűnik, melyet minden rajongónak érdemes lesz kipróbálni. Az örökké szabad és mindig gyönyörű város ugyanis a felszínen varázslatosan fest, ám a mélyén a velejéig romlott; bandavezérek, tolvajok, csalók és zsarnokok uralják a vidéket, akik a konkurens sereg között ellavírozva senkitől sem rettennek vissza.

A frakciót vezető öt új karakter is tökéletesen passzol a képbe; választhatjuk majd például bandavezér Cleavert, az árnyak között settenkedő Koldusok Királyát, vagy a hitetleneket máglyára vető Hemmelfartot is. Ami pedig a sereget illeti, 75 specifikusan novigradi egységre számíthatunk, melyekhez további 15, minden frakció számára elérhető kártya kapcsolódik majd, hogy egy igazán ütőképes hadverővé varázsolja a szedett-vedett csürhét.

A Gwent: The Witcher Card Game Novigrad alcímmel érkező kiegészítője PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on egyaránt június 28-tól lesz elérhető. Az időközben leleplezett új kártyákat pedig az alábbi linken találhatjátok.

1 komment - szólj hozzá!