World of Warcraft - közeleg a Rise of Azshara

  • Írta: szlav
  • 2019. június 19.
  • Letöltés
Link másolása
Végre dátumot kapott a World of Warcraft: Battle for Azeroth következő nagy frissítése, a 8.2-es verziószámmal érkező Rise of Azshara. Látogassuk meg a nagákat és a mechagnómokat!

Nagy fordulóponthoz érkezett a World of Warcraft aktuális expanziója. A Rise of Azshara lesz a Battle for Azeroth eddigi legnagyobb frissítése, amely a rengeteg új tartalom mellett az utolsó esély lehet arra is, hogy helyrehozza a kiegészítő ballépéseit, s visszacsalogassa a szünetet tartó játékosokat.

A masszív patch két új zónával bővíti majd Azeroth világát. Bejárhatjuk Nazjatar vízalatti birodalmát, Queen Azshara és a nagák legendás királyságát, valamint Mechagont, a mechgnómok különös otthonát. A két új helyszínhez pedig sok új kihívás is társul. A lényeg persze az új raid, az Azshara's Eternal Palace lesz, ahol fényt deríthetünk majd Azshara és N'Zoth sötét terveire, de érdemes lesz elmenni az új megadungeonbe, az Operation: Mechagonba is, ami a Legion Karazhanja nyomán egy újabb hosszú kalandot tartogat majd az ötfős csapatoknak.

A nyílt világban is lesz majd tennivalónk, hiszen végre a Battle for Azeroth zónáiban is feloldhatjuk majd a repülés lehetőségét, ha pedig gnóm vagy tauren karakterrel játszunk, akkor feltárhatjuk a múltunkat és egy menő szerkóval lehetünk gazdagabbak a Heritage Armor küldetéssorozattal. Ami viszont sokat segíthet az MMORPG hosszútávú népszerűségén, az a (sokak szerint) elfuserált Azerite-rendszer átdolgozása - reméljük, hogy érdekesebb és jelentőségteljesebb lesz ezután a nyakláncunk fejlesztése.

És hogy mikor kerül be a frissítés? Az európai szervereken kereken egy hét múlva, június 26-án élesedik a dolog.

1.
1.
Ezek a mechagnómok úgy hangzanak, mint ha már nem szerettek volna új modelleket a játékba tenni, ezért a meglévőknek készítettek új textúrát.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...