Need for Speed - száguldás a valóságban

Egy rajongói készítésű videón nézhetjük meg, hogy miként is festene a valós világban a klasszikus, Need for Speed-féle autótuning, illetve még a verseny közbeni nitrózásból is kapunk néhány másodperc ízelítőt.

A készítők szinte a megtévesztésig képesek voltak leutánozni a Need for Speed-játékok stílusát nem csak a képernyőre varázsolt HUD-dal, hanem a kameraállásokkal, a zenével, a hanghatásokkal és még az autóválasztékkal is. Utóbbi kapcsán egyébként feltűnik egy Honda Integra Type R, egy Mitsubishi Lancer Evolution VIII, illetve egy lezárt Supra, de végső soron a futamba egy Toyota Celicával indulunk.

A start során egy Mazda RX-8, egy Subaru WRX STI és a Honda Integra Type S sorakozik fel velünk együtt a rajtvonalhoz, melyek kapásból el is húznak előlünk egészen addig, míg be nem vetjük minden NFS-játék titkos fegyverét, a nitrót.

Sajnos az idei E3 során a franchise-ról nem igazán esett szó, szóval, ha a videó meghozta volna a kedvedet a játékhoz, akkor jobb híján a 2017-es Need for Speed: Paybackkel lehet érdemes egy próbát tenni.

7 komment - szólj hozzá!