Augusztusban tér vissza a Metal Wolf Chaos

  • Írta: fojesz
  • 2019. július 3.
  • Megjelenés
Link másolása
A From Software játéka még az első generációs Xboxra jelent meg, kizárólag Japánban: azóta kultcímmé vált, nem csoda, hogy a Devolver Digital látott benne fantáziát, és remasterelve hozza el nyugatra.

A készítők holnapra, az amerikai függetlenség napjára ígértek bejelentést a Metal Wolf Chaos XD kapcsán, azonban úgy tűnik, a Microsoft elrontotta a bulit: idő előtt fellőtték a játék adatlapját az Xbox Store-ba, innen tudtuk meg, hogy a remaster augusztus 6-án jelenik meg, ráadásul egy Skin Pack nevű kiegészítő is érkezik majd hozzá - bármi is legyen az.

A Metal Wolf Chaos XD egyébként Xbox One mellett PC-re és PS4-re készül, és egy 2004-es Xbox-exkluzív felújított kiadása lesz. A játékot még a From Software fejlesztette, és bár nem jelent meg sehol Japánon kívül, igazi kultcím lett a játékosok körében. Az alapfelállás teljesen beteg: mi az Egyesült Államok 47. elnökét, Michael Wilson irányítjuk, aki az ország ikonikus helyszínein száll szembe a puccsra készülő alelnökével és seregével - ehhez pedig egy méretes mechet használ.

A remastert a Devolver Digital adja ki, és a General Arcade fejleszti: a srácok felturbózták picit a grafikát, lecsiszolták az irányítást és a játékmenetet, készítettek egy új mentési rendszert, illetve a modern megjelenítőkre is felkészítették a programot, ennek megfelelően azt 4K-ban, 16:9-es képarány mellett is tolhatjuk.

A játék első trailerét erre találjátok.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...