Red Dead Redemption 2 - újabb PC-s nyomok

A Red Dead Redemption folytatásának tavaly őszi megjelenése óta megszámlálhatatlan utalást kaptunk már a PC-s változatra vonatkozóan. Most itt egy újabb, ráadásul ez is egyértelmű jele annak, hogy készül a számítógépes kiadás.

A tavaly októberében PlayStation 4-re és Xbox One-ra megjelent Red Dead Redemption 2 kapcsán ismét előkerült egy újabb bizonyíték, miszerint jó eséllyel tényleg készül a folytatás PC-s kiadása.

Igazából lassan nem az a kérdés, hogy dolgozik-e a számítógépes változaton a Rockstar, hanem hogy mikor jelenti végre be. Ezzel valószínűleg nem fog kapkodni a stúdió, hiszen a Grand Theft Auto V PC-s kiadása is több mint másfél évvel a konzolos változatok megjelenése után jelent csak meg.

Ezúttal egyébként egy JakoMako51 nevű felhasználó osztott meg egy friss nyomot. A Twitteren is megtekinthető képlopat szerint ugyanis a rajongó a Social Club forráskódját túrva szúrta ki az "RDR2_PC_Accomplishments" kódrészt, ami önmagában is elég egyértelmű utalás a játék PC-s achievementjeire, de mindezt a PlayStation 4-es trófeák szomszédságában találjuk meg. Ezzel még egyértelműbbé téve, mit is jelent a fenti kódrészlet.

51 komment - szólj hozzá!