A Bigben felvásárolta a GreedFall fejlesztőcsapatát

  • Írta: szlav
  • 2019. július 25.
  • Biznisz
Link másolása
A francia Bigben Interactive egyre nagyobb szeletet vág magának az AA-játékok piacán. A kiadó most felvásárolta a Spiders csapatát, akik már javában készülnek a GreedFall szeptemberi megjelenésére.

A kissé angolos nevű, de ízig-vérig francia Bigben Interactive egy újabb hazai csapatot tudhat a berkeiben, nemrégiben ugyanis felvásárolták a Bound by Flame és az idén ősszel érkező GreedFall fejlesztőcsapatát, a Spiderst.

Mindez a Bigben Interactive 2022-ig nyúló tervének a része, miszerint vezető szerepre törekednek az AA-kategóriás játékok ismét egyre relevánsabbnak tűnő piacán. A vállalat az eddigi jelek szerint jó úton halad, hiszen az utóbbi időkben olyan játékokat adtak ki, mint a The Sinking City, a V-Rally 4 vagy a Warhammer: Chaosbane.

A GreedFall publikálásáért egyébként ezidáig a Focus Home Interactive felelt, és jelenleg úgy tűnik, hogy ez az akvizíció után sem változik. A megjelenésre pedig már nem kell túl sokat várnunk, hiszen szeptember 10-én debütál a játék PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...