PS4-es remastert kaphat az első két No More Heroes

  • Írta: szlav
  • 2019. július 30.
  • Hír
Link másolása
Goichi Suda, a No More Heroes-széria atyja egy friss interjúban megszellőztette a No More Heroes és a No More Heroes 2: Desperate Struggle HD-remasterének ötletét. A fejlesztő már javában folytatja a tárgyalásokat a kiadóval.

Ismét úgy tűnik, hogy Suda "Suda51" Goichi a Nintendo mellett szívesen nyitna több platform irányába is. Még májusban kaptuk a hírt, miszerint a No More Heroes-széria mellékága, a Travis Strikes Again PS4-re és PC-re is ellátogat majd. Ezek után kissé kiábrándító lehetett, hogy az E3-on bemutatott No More Heroes 3 ismét csak Switch-exkluzivitást élvez, de most ismét úgy tűnik, hogy a Sony-konzol játékosai újra felkaphatják a fejüket.

Suda51 ugyanis a Dengeki Online-nak adott interjújában elárulta, hogy már folynak a tárgyalások a szériát fejlesztő Grasshopper Manufacture és az azt kiadó Marvelous között az első két rész HD-remasterével kapcsolatban - ezek az epizódok kizárólag Nintendo Wii-n jelentek meg. A játéktervező hozzátette azt is, hogy az eddig nagyon pozitívnak tűnik a párbeszéd, így valószínű, hogy hamarosan egy hivatalos bejelentést is kaphatunk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...