Női edzőnk is lehet a FIFA 20 karriermódjában

  • Írta: fojesz
  • 2019. augusztus 8.
  • Hír
Link másolása
Kiderült, hogy milyen változtatásokra számíthatunk a FIFA 20 karriermódjában. Most már női edzővel is terelgethetjük a csapatunkat, a morálnak pedig különösen nagy szerepe lesz az idei részben.

Az EA Sports egy blogposztban részletezte, hogy milyen újdonságokra számíthatunk a FIFA 20 karriermódjában. Az egyik legfontosabb változtatás, hogy a sorozat történetében először női edzővel is nekiugorhatunk a játéknak, vagyis hősünk megalkotásakor nemcsak a testi adottságokról, a bőrszínről, a ruházatról és a frizuráról dönthetünk mi, hanem a nemről is.

Emellett különösen nagy szerep jut az idei részben a játékosok moráljának. A csapatunk teljesítőképességét sok minden befolyásolja az új morálrendszeren keresztül, ha mindig ugyanazzal a kezdő tizeneggyel állunk fel, értelemszerűen nem mindenki lesz boldog, ha viszont rendesen megfizetjük a játékosokat és nem vezetünk méretes átigazolási listákat, akkor igen. A sajtókonferenciákon adott nyilatkozataink és a játékosokkal folytatott személyes beszélgetések szintén számítanak majd, érdemes lesz ezekre is odafigyelnünk!

A FIFA 20 szeptember 27-én jelenik meg PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Switchre. A változtatások teljes listájáért érdemes felkeresni a fent linkelt posztot.

28.
28.
Beniciodeltoro
Rohadt nagy újítás hogy lesz női menedzser, pff, a fifa street meg nem igen érdekel.
Jobban tették volna ha a játékos karriert feltuningolták volna olyan Hunter féle történetre, de az melóval járt volna, szóval idén tuti kihagyom a fifát.
PES 19-et nem vettem meg, de a PES 20-at már elő rendeltem, demoja bejött, patchat meg remélem találok majd rá, egyedül ezek a gagyi mezek és stadionok zavarnak a pes-ben , meg a menü, minden más szuper és a játszhatóság elég fontos egy focis játéknál.
Fifa ezt a robotmozgást sose tudja orvosolni, vagy nem is akarja.
27.
27.
Macifasz
#26: Igen ez is, vagy az, hogy egy a liga leglassabb szélső védője, simán beéri sőt, lefutja a gyors szélsőket. :-D
26.
26.
delphijos
#24: Én nem vagyok nagy játékos -lehet ezért - de engem pl. a nehézség állításánál az is zavar, hogy mondjuk nehezebb fokozaton a legócskább csapat legfosabb kapusa is klasszis lesz, és “ mindent is” kivéd....
25.
25.
delphijos
#23: Mert ez nem nagy meló. Ahogy már alább is írták, a FUT-ban van a nagy pénz, a FIFA-nál nem is a játékeladás tejel a legjobban. Én karriert pl. csak játékossal szoktam játszani. Ott meg az a szar, ha nem vagyok beválasztva, nem is játszkhatom le a meccset. Még úgy sem hogy nem a játékost, hanem a csapatot irányítom.....
24.
24.
Macifasz
Kíváncsi vagyok erre a "játékosok morálrendszerére", ezt ugyan is már 2-3 éve folyamatosan mondják, de ez kimerül annyiban, hogyha egy játékos e-mailt ír, hogy nem játszik eleget, akkor 2 meccs erejéig berakod a kezdőbe, és már jön is a köszönő mail, hogy mennyire hálás aztán ennyi. :-D Annak viszont, hogy lehet majd nyilatkozni, tetszik. A tavalyiban is tetszett az átigazolásoknál bevezetett újítás, ez is jól hangzik. Bár ha már, én még mindig hiányolok egy aranylabda díjátadást illetve a BL győzelem kapcsán is bevezethetnék, hogy felmennek a lelátóra és ott veszik át a trófeát, majd aztán visszamennek a pályára ünnepelni, de ez a minden trófea megnyeréséhez ugyan azt a "videót" adják be dolog kezd már fárasztó lenni. :-D Plusz azok a hibák, amiket Ultimate írt...főleg a bíróval kapcsolatos bakik, mert az valami rettenet, amit művelnek a 19-ben. Képesek a lövés pillanatában úgy, hogy a labda már száll a levegőben lefújni a meccset. :-D És ez csak az egyik a sok baki közül.
23.
23.
zoli12i
Ez a legfontosabb ? Közben az egész karrier mód olyan fapados és igénytelen, hogy az hihetetlen.
20.
20.
Ooorky
#19: Női csapatoknál kb. az edzők fele nő.
19.
19.
Van amúgy a valóságban női edző?
18.
18.
Guba32
Az meg hab a tortán,hogy az EA milyen jóarc nyit a női játékosok felé(nincs vele semmi meló,és milyen jól hangzik a kívülállóknak),de idén Switchre Fifa 20 Legacy néven fogja kiadni a játékot,ami azt jelenti,hogy ugyanazt a játékot kapja aki megveszi,mint a 19,csak az aktuális átigazolásokat követi le.Kimaradnak idén is azok a játékmódok amik a Pc,Ps,Xbox játékosokat megillet.750ezer (a 18-ból 1.1M) eladott Switches Fifa 19 után is ennyire leszarják a Nintendos Fifásokat,mert nekik ez nem tétel ezek szerint,és valószínűleg azzal már melózni is kellene,nem csak jófejkedni...
10.
10.
B-Shaggy
#6: Az incellek nem épp virtue signallerek.
8.
8.
Ooorky
Mondjuk ez nem EA-ra vall, jövőre remélem már külön DLC lesz :D
7.
7.
Guba32
#5: Ahogy a bírósági termekben szokták mondani nem életszerű.Ül Kiss Pista,Nagy Julcsa az ágy szélén és azt mondja hogy,ahh nem vettem volna idén Fifát,de most,hogy már lehet a karriermódban a meccsek közti esetleges újsághírekben a miniatűr képem egy női arc is,most már megveszem.Sem a cikk,sem a kolléga nem szólt a női csapatok szerepeltetéséről.Ha Fifáztál már karriermódot valaha is tudod miről van szó,ha nem akkor mindegy.A női focisták valódi játékosok akkikel lehet játszani,ez meg egy alkalomadtán feldobott személyigazolványkép,amit te szerkeszthetsz,szezon és fazon.;)
6.
6.
Ooorky
#4: Néhány white knight, orbiter, virtue signaller.. röviden incel.
5.
5.
SLi
#4: "konkrétan ki vesz ezért Fifa 20-at,aki amúgy nem venné?:)"
Most név szerint soroljam fel őket, vagy mit szeretnél?
Szeretnének nyitni a női játékosok felé is, ezért a női focisták után, már női edzők is elérhetőek. Nem olyan nehéz ezt felfogni szerintem.
4.
4.
Guba32
#3: Azért kíváncsi lennék,hogy mennyi bevételt generál,hogy karriermódban pl. a Realt menedzselve lehet női menedzsert is szerkeszteni,konkrétan ki vesz ezért Fifa 20-at,aki amúgy nem venné?:)
1.
1.
Obi Wan Kenobi
Access demo után meglátom, eddig nem túl meggyőző a 2020.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...