Jövő héten kihajózik a World of Warships: Legends

  • Írta: sirdani
  • 2019. augusztus 9.
  • Megjelenés
Link másolása
Még áprilisban rajtolt el PlayStation 4-en és Xbox One-on Early Access-státuszban a kampánymódot is tartalmazó free-to-play World of Warships: Legends, mely hétfőn megkapja a végleges, 1.0-s verzióját.

A korai hozzáférésű állapot elhagyását pedig igencsak megünneplik a készítők; egy vadonatúj hadjáratot kapunk, melyben a legendás Tirpitz játssza majd a főszerepet. Az ezzel kapcsolatos küldetések egyébként öt héten át lesznek elérhetőek, vagyis augusztus 12-től szeptember 15-ig. Ez idő alatt a játékosoknak száz szinten keresztül lesz alkalmuk fejlődni a kihívások és a heti küldetések teljesítésével. Emellett számíthatunk vadonatúj kampányra is, illetve érkezik a német Gneisenau és a Bayern csatahajó is.

A World of Warships: Legends tehát augusztus 12-én lép ki a korai hozzáférésből PlayStation 4-en és Xbox One-on. A megjelenés időpontjára az ígéretek szerint a playstationös trófeák és az xboxos achievementek már hibátlanul fognak üzemelni, a 4K-s támogatásra viszont még picit várniuk kell az önjelölt admirálisoknak, akárcsak a következő hónapokban érkező Yamato csatahajóra és a további frakciókra, hajókra és parancsnokokra.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...