Ingyen DLC-vel zárja a nyarat az AC: Odyssey

  • Írta: sirdani
  • 2019. augusztus 27.
  • Akció
Link másolása
Az Assassin's Creed: Odyssey - The Fate of Atlantis első epizódjában a franchise talán leglátványosabb tájait fedezhetjük fel a legendás város kapcsán. A hét végéig ráadásul ingyen a könyvtárunkhoz csaphatjuk DLC-t.

A The Fate of Atlantis során Kassandra (vagy választásunk szerint Alexios) a görög túlvilágba látogat, ahol egy teljesen új világot ismerhetünk meg, távol a hellenisztikus kultúra birodalmától, ahol istenekkel küzdhetünk meg, miközben több ezeréves mitológiai rejtélyeket göngyölítünk fel. A csomagból az alábbi előzetes ad ízelítőt:

Ha szeptember 1-ig "megvásároljuk" az épp 0 forintos Fields of Elysium DLC-t, akkor az az akció lejárta után is a mienk marad, szóval ha rendelkezünk az alapjátékkal, akkor ez tényleg egy kihagyhatatlan ajánlat. Ezenfelül aki a DLC-sorozat további epizódjait is szeretné megkaparintani, az ránézhet az Assassin’s Creed: Odyssey - Season Passra is, melyet most 19,99 dollárért, vagyis féláron szerezhetünk be.

5.
5.
petymeg2033
#4: Megnyugtatlak, előtte is tisztában voltam, hogy 4 kiadása van a játéknak:
Basic, Deluxe (Basic+pár Boost és item), Gold (Basic+Season Pass;ez utóbbit tekintem érdemleges DLC-knek), Ultimate (Deluxe+Season Pass)

Pulyka az Alapjáték+DLCk kombóra vágyik, ami a Gold kiadás ;)

Az mondjuk tény, hogy kissé hibása a gaming nyelvezetben a DLC átvette az Expansion pack/Kiegészítő szavak helyét, pedig nem ugyanarról van szó, ha szigorúan nézzük. DLC lehet egy skin is, és aztán persze az ember találja ki, hogy a másik mire gondol :)
4.
4.
crytek
#2: Gondolom miután elküldted rájöhettél hogy nem véletlenül van a GOLD-on felül egy ultimate verzió is a játékból..... :)
2.
2.
petymeg2033
#1: Így teljesüljön minden vágyad. Elérhető kb előrendelési időszak óta:
https://store.ubi.com/eu/assassin-s-creed--odyssey---gold-edition/5afda8a96b54a4271407a85b.html
1.
1.
A Pulyka
Johetne mar egy Game of the year kiadas az osszes dlc-vel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...