Már tölthető a S.T.A.L.K.E.R.: Anomaly bétája

  • Írta: sirdani
  • 2019. augusztus 27.
  • Letöltés
Link másolása
A S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat önálló modja, a S.T.A.L.K.E.R.: Anomaly már elérhető, melynek köszönhetően ismét érdemes lesz újból végigjátszani a klasszikus alkotást - csak épp megújult formában.

A S.T.A.L.K.E.R.: Anomaly eredetileg a Last Day modból nőtte ki magát, ám az 1.5-ös verziótól kezdve már átköltözött az XRay-Monolith Engine grafikusmotorra, így az alapoktól fogva újult meg a grafika; a készítők javítottak a növényzet megjelenítésén, változnak a napszakok és az időjárás, új zenék, hangeffektek és minden részletében felturbózott látvány várja a játékosokat.

A S.T.A.L.K.E.R.: Anomaly egyébként egy ingyenes mod, szóval a futtatásához nincs is másra szükségünk, mint ellátogatni az alábbi oldalra, hogy megkezdjük a letöltést.

12.
12.
markoci555
Valahogy akárhányszor pörgettem ki, soha nem támadt kedvem modokhoz, inkább élvezem az alap játékot.
Talán legközelebb, már ezt vagy hasonlót fogok, mert lassan úgy érzem megismertem egy olyan szintig, ami nekem megfelelő, plusz legnehezebb fokozaton vittem ki legutoljára.
4.
4.
crytek
#3: Készül a S.T.A.L.K.E.R 2....csak győzzük kivárni (2021 tájékán..)
3.
3.
Heldengeist
Úgy látszik többnyire az első két rész pályáit dolgozták újra. Majd vetek rá egy pillantást. Ha már hivatalos folytatás jóformán esélytelen, az ehhez és a Lost Alphához hasonló önálló modok igencsak felértékelődnek.
2.
2.
kryszisz
#1: És a nap kommentje díj nyertese...

A cikkhez: A modok miatt sajnálom leginkább, hogy nincs PC-m jelenleg:/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...