Lélegzetelállító képeken a Microsoft Flight Simulator

  • Írta: sirdani
  • 2019. augusztus 31.
  • Képek
Link másolása
A Microsoft jóvoltából hat vadonatúj képen csodálhatjuk meg a jövőre érkező repülőszimulátor világát, melyben az ígéretek szerint a bolygónk bármelyik pontját meglátogathatjuk majd.

A képek pedig valóban gyönyörűek, még elképzelni is nehéz, hogy ilyen részletesség mellett repülhetjük be az egész Földet, reméljük, hogy a nagyra törő elképzelésekből nem fog alább adni a Microsoft csapata.

Érdekességként egyébként fontos megemlíteni, hogy a játék szinte mindenféle irányítási sémával rendelkezik majd, szóval a joysticktól kezdve, a billentyűzetig mindent használhatunk, még a speciális repülőszimulátoros perifériákat is bevethetjük majd. Emellett támogatni fogja a közösségi fejlesztésű modokat is, szóval eléggé nagy az esélye, hogy jövőre akár a Hold körül is nyomathatunk egy gyors kört kedvenc X-szárnyúnk társaságában.


A Microsoft Flight Simulator a tervek szerint 2020-ban rajtol el PC-n.

10.
10.
Ooorky
#9: Na ja, elég ránézni a Train Simulator-ra...
Alapjátékot 1€-ért vettem 4 DLC-vel, aztán leárazásokkor még 3 DLC pár euróért, de vannak olyan keresztkövetelmények, hogy az ember eldobja az agyát (ehhez a pályához kell ez a mozdony, de ahhoz kell ez a jelzőpakk amihez kell...).

https://store.steampowered.com/app/24010/Train_Simulator_2019/
9.
9.
Juha
#8: Gondolom az alap verzió. Aki további élményekre vágyik, az csenget, ez a modell működik már évtizedek óta a sim-piacon, ami nem is lenne rossz, ha reális áron lehetne akár pár év múlva beszerezni egy számunkra érdekes "dlc/mod"- csomagot. Ugyanez a buszosnál az omsi, repülősnél az fsx: vedd meg a játékot, külön a kiemelt reptereket és környékét, külön a valós időjárási körülményeket, na meg persze a gépeket full kidolgozva, hogy még a pilóta ittassága is úgy legyen, ahogy irl.
Ok, hogy a nagyobb tartalmakat nem az a cég készíti, mint az alapjátékot, de egy kezdőnek fogalma sincs, mit is vegyen meg, ha saját ízléséhez és pénztárcájához mérten akar játszani (pl. Kell-e gépet fejleszteni hozzá), erre csak a sokszor vitába ölt fórumok adnak némi támpontot.
Szvsz. EZT kellene megoldani, és akkor még az fsx is maradhatna akár pár évre.
8.
8.
#7: Megjelenés napján jön gamepass-be.
7.
7.
GAMEROD
Eddig is be lehetett repülni mindent, csak nem ennyire részletes műhold-felvételek mellett. Arra viszont fel lehet készülni hogy minimum 50 ezer forint lesz az ára, sose tartozott az FS széria az olcsó mulatságok közé, mert nem játékról van szó.
6.
6.
Őrnagy
Nebassz. Akár még Büssübe is elrepülhetek?
3.
3.
szinkron
az elavult képnézegetőtök a lélegzetelállító
2.
2.
dareal
epekedve varom, talan az elso szim lesz ahol nem kell ujraepiteni hazankat. (bar ezt azert ketlem)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...