Előzetest kapott a Bad Boys - Mindörökké rosszfiúk

  • Írta: Shifty
  • 2019. szeptember 5.
  • Cooltúra
Link másolása
Több mint másfél évtized kihagyás után, de jövőre visszatérnek a rosszfiúk, így Mike Lowrey és Marcus Burnett nyomozók ismét alaposan felforgatják majd Miamit. Ezúttal egy drogkartell fejét akarják levadászni.

Eléggé hányatott sorsú projekt volt a Bad Boys - Mindörökké rosszfiúk, de végül sikerült összetoborozni mindenkit és leforgatni a filmet, ami valamikor 2020 januárjában robban be a hazai mozikban.

Szerencsére Will Smith és Martin Lawrence mellett Joe Pantoliano is visszatér, aki ismét Howard rendőrfőnök személyében kap majd dührohamot a két detektív fékeveszett őrültségeitől. Az első két részt rendező Michael Bay helyét Adil El Arbi és Bilall Fallah párosa vette át.

Ha angolul is szeretnétek megnézni az előzetest, akkor természetesen arra is lehetőségetek van:

7.
7.
rossitibi
#6: Lehet a light-os verzióra gondolsz amit néha a tvben adtak
6.
6.
simon 555
#5: Ugyan azok a magyar hangok akik a 2. részben.
5.
5.
rossitibi
Martin Lawrece magyar hangja sajnos nem a megszokott.Nekem így egy kicsit agyon is vágta az egészet... :(
4.
4.
manderel
#3: Azt is olvastam már, hogy komoly egészségügyi gondokkal küzdött az elmúlt években, és ennek köszönhető a túlsúlya is. Persze hogy mi az igazság, lehet hogy sosem tudjuk meg...de szerintem ennyire nem is lényeges.

A film egyelőre egy korrekt akcióvígjátéknak tűnik, semmi kiemelkedő, de valószínűleg rossz sem lesz.
3.
3.
DeKor
Nem lehet tudni, hogy Martin Lawrence vajon szándékosan túlsúlyos-e - mert erre épít a film, hogy az ember bizony húsz év alatt nem fiatalodik -, vagy csak egyszerűen nem sikerült lefogynia?
Bármelyik is igaz, ez akár előnyére is válhat a filmnek, ebből sok poén is születhet, és akár még tanulság is, de emellett még görbe tükröt is mutathat a sok idősödő akciósztárnak. Minden azon múlik, hogy mit tudnak az írók és a rendező kihozni abból a helyzetből, hogy Martin Lawrence nem akcióhős testtel egy akciófilmben szerepel.
2.
2.
crytek
Jóllakott napközis....várjuk szeretettem marhulásban itt sem lesz hiány
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...