Stadia - kipróbálhatjuk a játékokat premier előtt

John Justice, a Stadia egyik vezető beosztású munkatársa a Stadiacast legutóbbi adásában megerősítette, dolgoznak azon, hogy a vásárlók premier előtt kipróbálhassák majd a játékokat.

November közepén rajtol el a Google saját játékplatformja, a Stadia. Most kiderült, hogy a cég gőzerővel dolgozik azon, hogy a Stadián elérhető játékok mindenki számára kipróbálhatóak legyenek, így nem kizárt, hogy demókat vagy az EA Access jóvoltából ismert 10 órás próbalehetőségeket biztosít majd a Stadia.

Minderről John Justice, a Stadia egyik vezető beosztású munkatársa mesélt a Stadiacast legutóbbi adásában, ahol elmondta, az a céljuk, hogy a lehető legszélesebb körben tudják népszerűsíteni a Stadia játékait és igyekeznek a döntéshozatalban annyira megkönnyíteni a vásárló dolgát, amennyire csak lehetséges.

A Stadia november 19-én rajtol el, a próbaverziók valószínűleg csak ezt követően kerülnek be a rendszerbe. Sajnos a szolgáltatás hazánkat elkerüli első körben, így valószínűleg csak 2020-tól lehet majd itthon kipróbálni a többféle előfizetéses csomaggal érkező Stadiát.

9 komment - szólj hozzá!