Tavasszal nyílik az első Nintendo-vidámpark

  • Írta: szlav
  • 2019. szeptember 17.
  • Érdekesség
Link másolása
Japánban (hol máshol?) mutatják be jövő tavasszal az első Nintendo témájú vidámparkot. Az Oszakában megnyíló élménypark kezdetben a Mario Kartra és Yoshi kalandjaira építő attrakciókkal csalogatja a látogatókat.

A Universal Studios öt évvel ezelőtt szerződött le a Nintendóval, a közös terveknek pedig hamarosan elkészül a gyümölcse is. A társulás több Nintendo témájú élménypark létrehozását célozta meg, melyek közül az első, oszakai helyszín már jövő tavasszal megnyitja a kapuit. A későbbiekben Orlandóban, Hollywoodban és Szingapúrban is épülhetnek hasonló parkok.

A Super Nintendo World névre keresztelt vidámpark folyamatosan újabb és újabb látványosságokkal várja majd a kicsiket és nagyokat. Egyelőre úgy tűnik, hogy a nyitáskor két nagy attrakció épít majd a Nintendo IP-jeire - az első egy Mario Kartra emlékeztető pálya lesz, a második pedig a Yoshi's Adventures, amely lehetőséget nyújt arra, hogy a látogatók nyeregbe ugorjanak mindenki kedvenc zöld dinója hátán. A jelentések szerint Yoshi kalandja a park felső szintje körül fut majd, innen pedig remek kilátás nyílik majd a hely többi részére, ahol nem mellékesen több mint 40 animatronikus Nintendo-figura izeg-mozog majd.

A park egyik különlegessége, hogy a látogatók egy mágneses karperec segítségével interakcióba léphetnek a hullámvasutakkal és egyéb játékokkal. Ezzel a szalaggal egyéni pontszámot gyűjthetnek, amit aztán az otthoni konzoljukon leolvashatnak, így akár több látogatás alatt is összeadhatják a pontjaikat. Valószínű, hogy ezeket később különféle nyereményekre válthatják majd be.

2.
2.
Darksiders84
#1: Na igen.... Elsőre az Óriáskerék és a Libegő se rossz amúgy Budapesten. Jó lenne valami park mert nagyon más felnőttként mint fiatalon gyermekkorban.
1.
1.
azureknight0715
Én meg mit meg nem adnék ha újra lenne vidámparkunk, de ugye ebben az Országban nincs helye a vidámságnak..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...