Mortal Kombat 11 - színre lép a T-800-as

  • Írta: sirdani
  • 2019. október 1.
  • Videó
Link másolása
A Terminátor-filmek Schwarzeneggerre hajazó ikonikus gyilkológépe megkapta a saját kis bemutatkozó trailerét, mely alapján az ellenfeleknek nem sok jót jósolunk, de mondhatnánk azt is: "Hasta la vista, baby!"

A Mortal Kombat 11 legújabb karaktere az Arnold Schwarzenegger külsejével és a T-800-as brutalitásával megáldott Terminátor, melyet a Kombat Pack-tulajdonosok október 8-tól tölthetnek PC-n, PlayStation 4-en, Xbox One-on és Nintendo Switchen.

8.
8.
br1Koo
7.
7.
sanyikatarzan
#5: Ez annyira nem igaz, mert itt nem törik a csontváz hanem hajlik + vanna robot belsőszervek amik repülnek. Igényes munka lett ez bárhogy nézem.
6.
6.
#4: De arra tok jo lesz, hogy ujra Terminator jatekkal jatszhassunk! :-)
5.
5.
Deadpool
#4: Szerintem a csontváz része nem volt nehéz. Átskineltét és kész is.
4.
4.
Ez nekem nagyon bejön. Szerintem elég jól megoldották és emellett jól kiaknázták a lehetőségeiket. Biztos, hogy melós volt úgy megcsinálni, hogy a sok kivégzés és x-ray ezzel a fém csontvázzal is működjön.

Szeretnék látni már nagyon egy ilyen jól megcsinált Terminator játékot, aztán lehetne tőlem TPS, FPS vagy mégjobb RPG-is. Ja, erről jut eszembe, hogy ami érkezik a Rambo Video Game alkotóitól Terminator FPS és sokan rámondták, hogy rail shooter, az tényleg FPS. Volt belőle pár másodperc részlet valahol twitteren. Na arra is kíváncsi leszek, bár a világot várhatóan nem fogja megváltani.
3.
3.
Deadpool
Nekem csak az ikonikus zene hiányzik a háttérből. Akkor ütött volna igazán, de így se rossz.
2.
2.
joshfeed
Ez kilóra megvett ! :D Hatalmas !!! Anno az X-nél i s örültem Jasonnak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...