Elindult a Project xCloud nyilvános tesztje

  • Írta: szlav
  • 2019. október 15.
  • Hardver
Link másolása
Az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság és Dél-Korea legszerencsésebb játékosai már most kipróbálhatják a Microsoft felhőalapú játékos szolgáltatását, így egyre több pártatlan beszámolóra számíthatunk majd.

A múlthavi értesítésnek megfelelően elindult a Project xCloud első publikus tesztje. Egyelőre csak három országban, egész pontosan az USA-ban, az Egyesült Királyságban és Dél-Koreában próbálgatja szárnyait a Microsoft streamingrendszerére épülő, on-demand játékot ígérő szolgáltatás. Első körben négy játékot próbálgathatnak a meghívottak, ez az aprócska, de idővel bővülő lista a következő címeket tartalmazza: Gears 5, Halo 5: Guardians, Sea of Theives, illetve Killer Instinct.

Érdemes megemlíteni, hogy egytől egyig olyan címekről van szó, ahol fontos a gyors reakcióidő, ráadásul mind a négy játék tartogat online multiplayert is, amely akár további bonyodalmakat is okozhat. Ha azonban az elvárásoknak megfelelően teljesít majd a felhőalapú rendszer, akkor azt további címekkel, több országban is elérhetővé teszik majd, illetve a jelenleg kijelölt országokban is bővítik a meghívottak listáját.

Külföldi olvasóink számára érdekes lehet, hogy a jelenlegi résztvevőket a Preview Program tagjai közül választották ki - erre még most sem késő a regisztráció. Jelenleg a Project xCloud eléréséhez minimum Android 6.0-s, Bluetooth 4.0-kompatibilis mobilkészülékre, vagy tabletre van szükségünk. Emellett egy Microsoft-fiók és egy vezeték nélküli Xbox One-kontroller is szükségeltetik a játékhoz.

9.
9.
Őrnagy
#8: Odaköltözök. Mi a cím, nem tudod véletlenül?
:)
8.
8.
crytek
Aki probálta olyan lagok vannak hog beszarsz... Ez is csak akkor lesz jó az ember háza mellett van a szerverpark
7.
7.
Őrnagy
Na, ha ez működni fog, béke lesz a családban: én játszom a mobilomon, a feleségem meg nézheti nagyképernyőn 4K-ban a családi titkokat :D
6.
6.
user101
#3: Ha jól tudom, van Witcher III- switch-re... :)
5.
5.
frankdelgado
Vajon parttalan, vagy pàrtatlan beszàmolókat kapunk? Azè nem mindegy....
3.
3.
Zuzmo
#2: A gears 5-öt vinné egy mezei tablet?
2.
2.
user101
Az olyan megoldások gazdáit akik videó formában küldenek át adatot egy olyan eszközre ami képes lenne natívan kiszámolni azt, internet-terrorizmusért a pöcsüknél fogva kellene felhúzni az első villanyoszlopra... >:E
1.
1.
Anti4730
Akkor Ez iphone keszulekeken nem is mukodik?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...