Tarolt a Call of Duty: Modern Warfare

Olyan diadalittas közleményt tett közzé az Activision, amilyet régóta nem láttunk tőle: a kiadó bejelentése szerint tarolt a kasszáknál a Call of Duty: Modern Warfare, amely az első három nap folyamán több mint 600 millió dollárt hozott a konyhára.

Úgy tűnik, valóban kíváncsiak voltak a rajongók a Call of Duty: Modern Warfare-re, az Activision bejelentése szerint a játék az első három napban 600 millió dollárt hozott a konyhájára.

A játékosok aktivitása is bizonyítja, hogy ez jobb eredmény, mint amit bármilyen Call of Duty fel tudott mutatni ebben a konzolgenerációban. Ezek után aligha meglepő, hogy a cég PR-osai elővették a simára koptatott (és ma már inkább kellemetlen) filmipari hasonlataikat, és gyorsan megpendítették, hogy a játék több mint kétszer annyi pénzt termelt az első hétvégéjén, mint a Joker című film.

Pedig volt még mivel elbüszkélkedniük. A közlemény szerint a Modern Warfare az év legjobban fogyó "prémiumkategóriás játéka", a digitális csatornákon pedig az Activision egy címe sem nyitott még ilyen jól: ami azt illeti, a PlayStation Store-ban az előrendeléseket és az első hétvégi eladásokat tekintve is abszolút rekorder lett a játék, a Battle.neten pedig "lényegesen jobban" kezdett a játék, mint a Black Ops 4. A kiadó azt is megjegyezte, hogy eddig egy Call of Duty sem vett ilyen sikeres rajtot PC-n.

A Call of Duty: Modern Warfare péntek óta kapható PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on.

30 komment - szólj hozzá!