Decemberben érkezik a PC-s Halo: Reach?

Úgy tűnik, hogy a Microsoft Store akarva vagy akaratlanul, de idő előtt lerántotta a leplet a ma esti Inside Xbox egyik bejelentéséről. Az online üzlet oldalára ugyanis felkerült a PC-re portolt Halo: Reach pontos megjelenési dátuma

Kinek hihetnénk a Halo: Reach-szivárogtatások esetében, ha nem magának a Microsoftnak? A redmondiak valószínűleg a tervezettnél valamivel korábban frissítették a Halo: Reach és a Halo: The Master Chief Collection PC-s adatlapjait, melyek szerint december 3-án érkezik a széria idővonalának legelső felvonása a platformra.

A számítógépes játékosok tehát először ekkor ismerhetik meg a Noble Team történetét, kipróbálhatják a Firefight hordamódját, saját pályákat építhetnek a Forge eszköztárával, na meg persze belevethetik magukat a Halo-sorozat legendás online többjátékos módjába. Ez persze csak a The Master Chief Collection első felvonása, amely idővel 67 sztorimissziót és több mint 120 multiplayeres térképet ölel majd fel. Sűrű lesz a jövő év, hiszen a tervek szerint még 2020-ban megérkezik a Halo: Combat Evolved Anniversary, a Halo 2: Anniversary, a Halo 3, a Halo 3: ODST és a Halo 4 PC-s átirata is.

4 komment - szólj hozzá!