Red Dead II - december 5-től Steamen is

  • Írta: szlav
  • 2019. november 28.
  • Megjelenés
Link másolása
Eddig is tudtuk, hogy hamarosan Steamen is tiszteletét teszi a Rockstar Games nagy sikerű westernjátéka, a pontos dátumot azonban csak most tudhattuk meg. December 5-től már itt is beszerezhetjük a Red Dead Redemption II-t.

Egy nappal korábban érkezik a Mikulás azokhoz, akik kivárták, hogy a Steamen vásárolhassák meg a Red Dead Redemption II-t. A Van der Linde-gang december 5-én nyargal át a Valve platformjára, kereken egy hónappal az eredeti PC-s megjelenés után.

A játékot eddig is elérhettük a Rockstar Launcheren és az Epic Games Store-on, de a Greenman Gaming, a GameStop digitális boltja és a Humble Store is áruba bocsátotta azt. A Rockstar egyedül a Steam előtt szabott egy hónapnyi gátat, de van egy olyan sejtésünk, hogy a játék ennek ellenére is szépen fog teljesíteni itt.

41.
41.
user101
#38: Minden fejlesztőnek meg van a saját stílusa és ott hagyja a kéznyomát az adott terméken, aminek a megítélése egyéni ízlés kérdése. Ezért veszem a FarCry, Assassins, Division sorozatokat és nem csalódtam egyikben sem mert szeretem azt a stílust. Ezért vettem meg a Witcher 1 után a 2, 3-at és ezért vagyok szomorú a Cyberpink :) miatt, mert baromira nem jön be a világ, stílus, hangulat, karakterek, pedig nagyon akarnám szeretni... :( Ahogy elszomorított, hogy a szinte tökéletes Mafia 1 vagy Risen 1 után mi a szar volt a folytatás... Mass Effect 1-2 (-3) után az Androméda? Dragon Age? ...stb.

Nem tetszik? Nem! Számomra egy olyan hibás játék design / mechanika elfogadhatatlan ahol nincs szinkronban az engem ért és általam képviselt viselkedési forma a környezetre. Ez súlyos játék-tervezési hiba, ez már önmagában elég, hogy ne legyen az év játéka... és ne legyen kedvem játszani vele. :) Ugyanilyen amikor a COD-ban vagy TombRaiderben, cső pályák majd rail-shooterré változva és QTE eventek egész sora teszi még '''élvezetesebbé''' a játékot. ( hrrr... tssch! :) Ez elfogadhatatlan egy Kaland TPS, vagy egy Háborús FPS-ben!

Ugyanilyen megfontolás alapján nem az a DS-sem, hiába a generáció legjobb történet mesélése és hangulat teremtése, ha maga a játék egy bundle androidos játék színvonalát és összetettségét sem éri el... :(
38.
38.
Hanoi
#32: Azért ez nem ugyanaz. (amúgy mellé mind)
Azért egy komplett franchise-t leírni, a készítőivel együtt, mint ahogy egyesek kritizálták itt, eléggé magas, főleg olyan apróságokon, ami egyéni ízlés és kényelem szintjét sérti max, tehát nem lehet beszélni pl egy komplett játékos közösséget érintő hibákról, eleve nonszensz, főleg amit a metakritiken levágnak hisztit, nevetséges. Hálistennek a rockstar meg tudja az ilyeneket kezelni és meredeken leszarja.
32.
32.
user101
#30: Szereted a COD-ot ? és a PUBG-t ? Hát a FarCry-t ? Death Stranding ? Age of Empire ?

Csak találtam legalább egyet, amit nem kedvelsz ?! :)
Van akinek a RockStar stílusa nem jön be és inkább játszik például Mafia-val... Azért ez még nem bűn... :)
30.
30.
Hanoi
Most mi ez az új divat, hogy mindenki ennyire hipszter akar lenni? Van egy pár vevője ennek a játéknak, az online-ra se lehet mondani hogy pang, szóval annyira szar nem lehet... :D
29.
29.
user101
A Rockstar játékoknak pont az a 'hibája' és ezért sem vagyok képes egyet sem huzamosabb ideig ( értsd: 10 percig :) játszani, mert túl sok mindent akarnak lefogni. Aki szereti az egy játékon belüli változatosságot annak nagyon bejön, de aki csak mint nyílt világú autós ( / pacis :), vagy lövöldözős, vagy történet alapú játékként tekint rá az csalódni fog...
23.
23.
0Hagyma0
Nekem ez a játék a top 3 listámba bekerult a Witcher 3 és a skyrim mellé.
20.
20.
adamsfamily
#14: Szarnak azért nem mondanám,pedig nekem se tetszik.
Nem rossz játék de én sajnálom az időt arra,hogy 15 percet lovagoljak A-ból B-be azért hogy a legutolsó büdös paraszt agyonlőjön az input lag miatt.De ettől függetlenül gyönyörű és részletes játék.
18.
18.
#17: Nem mestermű és nem azért, mert nekem nem tetszik.
17.
17.
kamgecam
#14: ? Ezt nem értem! Miért gondoljátok azt ha valami nem tetszik neked akkor az szar. Attól még hogy nekem nem tetszik pl a Hzd attól még elismerem hogy objektíve egy jó játék. Attól hogy esetleg nem jön be a rdr2 attól még mestermű marad.
14.
14.
Nem volt eladása ennek a szarnak és földbe állt a launcher is.Tragédia ez a játék, nem tudom ki mit eszik rajta.
10.
10.
SLi
nem rossz de még egyelőre leköt ez a tegnap megjelent de már most egyértelműen GOTY esélyes remekmű
https://store.steampowered.com/app/1183970/Hentai_Nazi/
9.
9.
user101
"Külső fiókot igényel: Rockstar Games Social Club" ...
3.
3.
ChrisKing84
Egy kérdés, ha megveszem steam-en, akkor is kell hozzá rockstar launcher?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...