Februárban érkezik a Conan Chop Chop

Eleinte szinte csak poénként számoltunk be róla, az azóta látottak alapján viszont felkerült a várólistára a Conan Chop Chop. A Funcom most egy ünnepi bejelentéssel érkezett: februárban kezdhetjük a kaszabolást.

Kezdetben még mi is azt gondoltuk, hogy az idén április 1-jén bejelentett Conan Chop Chop nem lesz több egy egyszerű áprilisi tréfánál - erre a feltételezésre a Funcom marketingesei minden okot megadtak! Azóta persze kiderült, hogy egy valós játékról van szó, sőt nem is akármilyenről! A Mighty Kingdom csapata rendesen kikupálta a címett, vagy legalábbis erről ad tanúbizonyságot a legújabb előzetes:

A roguelike- és klasszikus brawlerelemeket felvonultató akciójáték már többé-kevésbé kész is van - a fejlesztők az utolsó hónapokat már csak a négyfős online kooperatív mód finomításával töltik. Ha minden jól megy, akkor ezzel február 25-re el is készülnek, hiszen erre a napra kapott premierdátumot a Conan Chop Chop. PC-n, PS4-en Xbox One-on és Nintendo Switchen találkozhatunk majd vele.

1 komment - szólj hozzá!
Minden, ami fotómód: kövesd az Instagram-oldalunkat!
A Gamekapocs Instagram-oldalát azért indítottuk el, hogy felületet adjunk a magyar játékosok legjobb fotómóddal készített képeinek. Fogd a legjobb alkotásaidat, és csatlakozz hozzánk te is!