Egymillió példánynál jár az Untitled Goose Game

  • Írta: fojesz
  • 2020. január 2.
  • Biznisz
Link másolása
Az Untitled Goose Game-et kiadó Panic jelentette be, hogy a játékipar legidegesítőbb libájának kalandjaira mára több mint egymillióan voltak kíváncsiak. Óriási szám ez a projekt kaliberéhez mérten.

Óriási siker az Untitled Goose Game, a játékot kiadó Panic bejelentése szerint a projekt ma már több mint egymillió eladott példánnyal büszkélkedhet. Ehhez a fejlesztésnek jó három hónapra volt szüksége.

Az Untitled Goose Game eredetileg PC-re (mint Epic Game Store-exkluzív) és Nintendo Switchre jelent meg, majd az ünnepek előtt PlayStation 4-en és Xbox One-on is tiszteletét tette. A számokon még dobhat a steames debüt, amire valószínűleg idén ősszel kerülhet sor.

4.
4.
Heldengeist
#3: Abban igaza van, hogy minden játékba belenyomnak valami hülye skill fát, ha kell, ha nem. Mindeközben az AAA RPG-k meg olyan szintre butulnak, hogy egyik-másik már megkülönböztethetetlen a sima akciójátékoktól.
2.
2.
Darksiders84
Ezen a játékon én is meglepődtem hogy milyen kis egyszerű és mégis hogy elvagyok vele mondjuk túl sokat még nem játszottam vele.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...