Hamarabb érkezik a WandaVision

A vártnál valamivel hamarabb kerül fel a Disney+ kínálatába a Marvel egyik új tévésorozata, a WandaVision, amely a készítők szerint is az egyik legfurcsább Marvel-produkció lesz.

Egy kicsit átvariálta a Disney+ menetrendjét a Disney, ennek megfelelően idén két Marvel-sorozat is elrajtol a szolgáltatás kínálatában. Az egyik - a korábbi tervekhez igazodva - a The Falcon and the Winter Soldier lesz, amely 2020 őszén indul, míg a másik a WandaVision: ez valamivel hamarabb érkezik, ugyanis eredetileg 2021 tavaszára lőtték be a premierjét. Hogy pontosan mikor számíthatunk rá, az még nem derült ki.

A WandaVisionről nem sokat tudunk egyelőre, de az eddigi infók és a készítők nyilatkozata alapján az egyik legfurcsább Marvel-produkcióra számíthatunk. A félig klasszikus Marvel-anyagként, félig sitcomként leírt sorozat Skarlát Boszorkányról (Elizabeth Olsen) és Vízióról (Paul Bettany) szól majd, de feltűnik benne a Marvel Kapitányban bemutatkozott Monica Rambeau is - az immár felnőtt karaktert Teyonah Parris alakítja. Mellette láthatjuk még a Thorból ismerős Darcy Lewist (Kat Denning) és A Hangya és a Darázs Jimmy Woo-ját (Randall Park) is.

2 komment - szólj hozzá!